Haberler

Tarım Uzmanları Batman'ı Ziyaret Etti

Tarım Uzmanları Hasankeyf Üçyol köyünde sulamaya açılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Tarım Uzmanları Hasankeyf Üçyol köyünde sulamaya açılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Heyet, daha sonra Gercüş İlçesinde eğitim faaliyetleri kapsamında tesis edilen bağlarda incelemelerde bulundular.

Hasankeyf İlçesi Üçyol köyünde sulamaya açılacak alanlardaki tarımsal faaliyetlere yönelik stratejilerin belirlenmesi ve DBSKP faaliyetlerini incelemek amacıyla Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü müdürü Dr. Yılmaz Boz, Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürü Mehmet Sağlam ile Cengiz Özer Batman'a geldiler. Hasankeyf Üçyol köyünde sulamaya açık alanlarda incelemelerde bulunan Uzmanlar daha sonra Gercüş ilçesine geçtiler.

Gercüş Halk Eğitim Merkezinde çok sayıda üreticiye Bağlarda Terbiye Sistemleri konulu bir sunum yapan heyet, ilçe merkezindeki bağları gezerek üreticilerimizin sorunlarını dinlediler.

Hasankeyf Kaymakamını da ziyaret eden heyet, daha sonra Beşiri İlçesi Samanlı köyündeki bağda incelemede bulundu. Akşam saatlerinde Beşiri İlçe Müdürlüğünde bağ ve meyve üreticileri ile bir araya gelen heyet, üreticilerin sorularını cevapladılar. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasankeyf Gercüş Batman Üçyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title