Haberler

Tarım Meslek Lisesi Halk Oyunları Ekibi Türkiye Finaline Katılacak

Kütahya’nın Çavdarhisar İlçesi Tarım Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi Türkiye Finali için Adana’ya gidiyor.

Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi Tarım Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi Türkiye Finali için Adana'ya gidiyor.

Geçtiğimiz Nisan Ayı'nda Burdur'da düzenlenen Halk Oyunları Bölge Yarışması'nda bölge birincisi olan Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi, 30 Mayıs'ta Adana'da yapılacak olan Halk Oyunları Türkiye Finaline katılacak.

Antalya, İzmir, Uşak, Afyon, Aydın ve Kütahya illerinden gelen ekipler yarıştığı Burdur'da bölge birinciliği elde eden ekip, Ege Bölgesi'ni Adana'da temsil edecek.

Başta Çavdarhisar olmak üzere Kütahya'nın diğer ilçelerinde de takdirle karşılanan Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi, henüz üç yıllık bir okul olmasına rağmen büyük başarıya imza atmış bulunuyor.

Çavdarhisar İlçesi Tarım Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi, geçen yıl yine büyük başarı elde etmiş, Kütahya'da ve bölgede birinci olduktan sonra, Sakarya'da Kütahya ilini ve bölgeyi temsil ederek, Türkiye dördüncüsü olmuştu.

Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Göksal, 30 Mayıs'ta Adana'da yapılacak olan Düzenlemeli Dal Halk Oyunları Yarışması'nda yine iddialı olduklarını, Kütahya ili ve bölgeyi burada da en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çavdarhisar Kütahya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title