Haberler

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliğinin 31 Bin Üyesi Şifa'dan Sağlık Hizmeti Alacak

Tarım Kredi kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü çevre beş ili de kapsayan 31 bin kayıtlı üyesinin kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için Özel Erzurum Şifa Hastanesi ile sağlık hizmeti alım protokolü imzaladı.

Tarım Kredi kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü çevre beş ili de kapsayan 31 bin kayıtlı üyesinin kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için Özel Erzurum Şifa Hastanesi ile sağlık hizmeti alım protokolü imzaladı.

İmzalanan protokolle dernek üyelerine poliklinik hizmetlerinde yüzde 10, SGK'nın ödemediği veya kısmen ödediği hizmetlerde hastane cari fiyat uygulaması üzerinden yüzde 15, chek-up uygulamalarında cari fiyat üzerinden yüzde 20 indirim sağlanacak.

Protokolü Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga ve Tarım Kredi kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe birlikte imzaladı. Protokol imza öncesi Şifa Hastanesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren hastane Başhekimi Dalga şunları söyledi: Erzurum Şifa Hastanesi'nin 2005 yılında Erzurum da özel vakıf hastanesi olarak hizmete başladığını ve kar amacı gütmeden bölge insanına "A Kalite" sağlık hizmeti sunduğunu söyledi.

Sağlık sektörünün çok pahalı bir yatırım olduğunu kaydeden Dalga, "Biz öncelikli olarak bölge insanına kaliteli sağlık hizmeti vermeyi hedeflerken kesinlikle pahalı bir hastane olmadıklarının altını çizerek bize gelen her hasta asgari 40 ila 60 TL ödeme yaparak istediği tedaviyi olabiliyor. Yine bazı önemli bölümlerimizden hastadan hiç ücret alınmıyor. Örneğin kalp ameliyatları, açık kapalı fark etmiyor, anjiolar, taşkırma, kapalı menisküs ameliyatları, diyalize giren hastalar, yoğun bakım hizmetleri, kanser hastalarının teşhis ve tedavilerinde ücret alınmıyor bunları devlet karşılıyor. Temennimiz insanların sağlıklı ve hasta olmaması ama hastalandıkları zamanda bizi tercih etmeleri durumunda onlara en iyi ve en hızlı hizmet vererek hastanemizden memnun bir şekilde ayrılmaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı bilmelerini isterim" dedi.

Tarım Kredi kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe'de "Müdürlüğümüz Erzurum dahil beş ili (Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Kars) kapsamaktadır. Toplam 31 bin kayıtlı çalışan ve üyemiz mevcut. Şifa Hastanesi ismini çok duyuyoruz. Yönetim olarak karar aldık üyelerimizin kaliteli sağlık hizmeti alması için Şifa Hastanesi ile bir protokol yapma kararı aldık. Bugün imzalanan protokolü tüm üyelerimize duyuracağız bu protokolden dolayı çok memnun kalacaklarını ümit ediyorum. Protokolün bir güzel yanı da üyelerimizin birinci dereceden yakınlarının da faydalanacak olmasıdır. Ben şimdiden bu protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum açıklamasında bulundu. Protokol bir yıl süreyle geçerli olacak tarafların memnun kalması durumunda otomatikman yenilenecek" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Efe Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title