Haberler

Tarım İşçisi Hasret, Davutoğlu'ndan Okumak İçin Yardım İstedi

"Davutoğlu. Seçim bölgesi Konya'daki ziyaretlerini sürdüren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çeltik'ten sonra Yunak İlçesi'ne geçerek burada düzenlenen mitingte halka seslendi.

"davutoğlu: KOMŞU ÜLKELERİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEK SORUMLULUĞUMUZ" HABERİNE EK

Seçim bölgesi Konya'daki ziyaretlerini sürdüren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çeltik'ten sonra Yunak İlçesi'ne geçerek burada düzenlenen mitingte halka seslendi. Davutoğlu, ardından kent merkezine yaklaşık 2 kilometre ileride bulunan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen tarım işçilerin kaldığı çadırları ziyaret etti. Davutoğlu, 3 yaşındaki Ahmet adlı çocuğu kucağına alarak sevdi. Ardından işçilere, bölgeye su, elektrik, tuvalet, çamaşır makinesi ve oyun alanı için oyuncak getirileceğini, gelmediği takdirde de kendisini aramaları istedi.

Çocuklara hikaye kitabı dağıtan Davutoğlu'nun yanına gelen 15 yaşındaki Hasret Polat, ailesiyle birlikte tarlada çalıştığı için okuyamadığını ve liseye gidemediğini söyledi. Bakan Davutoğlu da Vali Aydın Nezih Doğan ve Yunak Kaymakamı Fatih Yılmaz'a konuyla ilgilenmeri talimatını verdi. Davutoğlu, Hasret Polat'tan kendisi gibi okumak isteyenlerin isimlerini listelemesini istedi ve konuyu yakından takip edeceğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title