Haberler

Tarım Ailesi Veda İftarında Bir Araya Geldi

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, tayini çıkan kurum personeli Hilmi Çiftçi adına düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, tayini çıkan kurum personeli Hilmi Çiftçi adına düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bilecik İl Müdürlüğü yemekhanesinde yapılan iftarda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, tayini çıkan Hilmi Çiftçi'ye yeni yerinde başarılarının devamını diledi. Ramazan ayının insanların kaynaşması, paylaşması, karşılıklı sevgi, saygı ve muhabbetin arttığı bir ay olduğunu hatırlatan Yıldız, "Geçen yıl başlattığımız iftar geleneğimizi devam ettirmek ve kurumumuzda çalışan Bilecik'imize hizmet eden arkadaşımızı uğurlamak maksadıyla personelimiz ve birlik başkanlarımızla bir araya gelmek için bu iftar programını düzenledik. Önemli olan bu güzelliği muhabbeti paylaşabilmektir. İyi niyetli, gayretli ve mütevazi olan arkadaşımıza şahsım ve kurumum adına bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi.

"4 YILDIR SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜ İÇERİSİNDE ÇALIŞMA FIRSATI BULDUM"

Tayini çıkan Hilmi Çiftçi ise; 4 yıldır sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde çalışma fırsatı bulduğunu belirterek, "Bilecik'te çok değerli arkadaşlar edindim. Bu program için başta müdürüme ve katılan katkı sunan herkese teşekkür ederim" dedi.

Hediye sunumu ile neşeli ve samimi bir ortamda geçen yemek karşılıklı güzel temennilerle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Dursun Yıldız Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title