Haberler

Tarihi Konakta Önce Vefa Töreni Sonra Yıla Veda Konseri

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, yeni yılı Türk Sanat Müziği Konseri ile karşılarken aynı zamanda bir vefa törenine de sahne oldu.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, yeni yılı Türk Sanat Müziği Konseri ile karşılarken aynı zamanda bir vefa törenine de sahne oldu.

Konserden önce bir konuşma yapan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, konağın kültür merkezi olarak Adana'ya kazandırılmasındaki süreci anlatarak, bu süreçte özverili hizmetinden dolayı Ramazanoğlu ailesine teşekkür etti. Ardından bu hizmette payı olan, katkıları bulunan isimlere vefanın gereği olarak plaket verildi. Rektör Kibar'ın elinden plaket alan isimler şöyle:

"Orhan, Kozok, Bilge, Ömür, Gözde, Seyhan, Sami, Tezer, Teyfik, Mevhibe Ramazanoğlu ve Naime Özeltürkay, Erdoğan Soysal ve İhsan Oral."

Plaket sunumunun ardından ailenin büyüklerinden Orhan Ramazanoğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'nde 2013'ün son kültürel etkinliğinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Türk Sanat Müziği Topluluğu sahne aldı. Zambak Türe ve Uğur Doğan Türe yönetimindeki topluluk, Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerini başarıyla icra etti. Konukların da şarkılara coşkuyla katıldıkları görüldü.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Ç.Ü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, İl Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, öğretim üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kibar Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title