Haberler

Taraklı Cazibe Merkezi Oluyor

Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman: "On yıl içinde çok değişiklik gösteren Taraklı giderek cazibe merkezi oluyor"

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman:  "On yıl içinde çok değişiklik gösteren Taraklı giderek cazibe merkezi oluyor" dedi.

Taraklı'nın son yıllarda yaşadığı değişimi AA muhabirine değerlendiren Özkaraman, ilçeyi terketme düşüncesinin olmadığını söyledi.

Özkaraman, göreve gelmeden önce ilçe yollarının yapılamadığını belirterek, "Ankara – İstanbul yolu Taraklı, Geyve-Alifuatpaşa köprüsü bağlantılı yolunun yapımının bir türlü tamamlanamıyordu. Orhangazi çarşısının durumun ise içler acısıydı. Bizim dönemimizde de ihtiyaç olan bu yolları ve çarşıyı kısa sürede onardık yapımını bitirdik. Vatandaşlarımız,  istediği saatte Taraklı'dan Sakarya il merkezine hatta başka şehirlere rahatlıkla gidebiliyor. Taraklı'da artık ulaşım çok rahat" şeklinde konuştu.

Taraklı'da sosyal hayatın da geliştiğini anlatan Özkaraman, ilçede açılan yeni iş yerleri sayesinde insanların buralarda her istediği ürünü bulabildiğini ve iş yerlerinin gece belirli bir saate kadar açık olduğunu vurguladı.

Özkaraman, Taraklı'nın bir cazibe merkezi haline dönüştüğünü ifade ederek, ilçeyi gezen insanların buradan ayrılmak istemediğini söyledi.

İnsanların rahat ve huzur dolu bir yaşam istediğini anlatan Özkaraman, "Onun için Taraklı ilgi çekiyor. Büyükşehirlerin gürültüsünden kaçanlar Taraklı'da yaşamak istiyor. Taraklı'da termal yatırımları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu gelişmelerde ilçenin ileride daha iyi olacağına işaret ediyor" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Tacettin Özkaraman İstanbul Taraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title