Haberler

Taraklı Adliyesi'nin Kapanması

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı Adliyesi'nin Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararı ile kapatılmasına ilişkin, "Adliyemizin kapanmasını istemedik, ama kapandı, alınan yanlış karardan dönülmesi için mücadelemizi"...

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı Adliyesi'nin Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararı ile kapatılmasına ilişkin, "Adliyemizin kapanmasını istemedik, ama kapandı, alınan yanlış karardan dönülmesi için mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada adliyenin kapanmasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Adliyenin kapatılacağına yönelik duyum aldığı andan itibaren Sakarya milletvekilleri ile irtibata geçerek adliyenin kapanmaması için girişimlerde bulunduğunu anlatan Özkaraman, şunları söyledi:

"Adliyesi kapanan belediye başkanlarımız isyan etmekte. Hepimiz ilçe adliyesinin kapanmaması için 3 Temmuz 2012 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi

(TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve HSYK üyeleri ile görüşeceğiz. Bilindiği gibi ilçemiz bir turizm yeridir. Adapazarı merkezine en uzak ilçedir. Adliyemizin kapanması hem resmi daire olarak bizleri hem de halkımızı mağdur edecek olup, adliyemizin kapatılmaması konusunda 102 belediye başkanı arkadaşımızla yanlış kararın düzeltilmesi için temaslarda bulunacağız"

Muhabir: İzzettin Kömürcü / Veysel Kara

Yayıncı: Atakan Çelik - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Tacettin Özkaraman Sakarya Taraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title