Haberler

Taraftarlar Fuarda Buluşacak

İZFAŞ tarafından 29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında 83’üncü kez düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

İZFAŞ tarafından 29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında 83'üncü kez düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Her yıl birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan İEF'de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören "Bilişim ve İletişim" ile "Road Show Area" özel bölümleri oluşturuldu.

4 BÜYÜKLER İEF'DE

Tırla katılım yapacak firmalara ilişkin ayrılan Road Show Area özel alanı, katılımcı firmalar tarafından gelen talep doğrultusunda bu yıl da oluşturuldu. Kültürpark Uzun Havuz çevresinde oluşturulan Road Show Area alanında, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Altay kulüplerinin tırları da yer alacak. Araçlarda taraftar ürünlerinin satışı yapılacak.

TEKNOLOJİ MERAKLILARINA ÖZEL

Geçtiğimiz yıllarda ilgi gören bir diğer özel bölüm ise Bilişim ve İletişim olacak. Bilişim ve İletişim özel bölümü bu yıl da teknoloji meraklılarını Fuar'da buluşturacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B No'lu Hol'de yer alacak Bilişim ve İletişim özel bölümünde bilgisayar, web sitesi, donanım ve yazılım, tüm telekomünikasyon hizmetleri, mobil iletişim araçları ve hizmetleri, elektronik promosyon ürünleri ve hizmetleri sergilenecek. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanı kapsıyan bu özel alanda en yeni teknolojiler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Partner ülkenin Hint Denizi'nin yıldızı ve anahtarı Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu kentlerin Diyarbakır ve Malatya ile temasının lojistik olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün süreyle düzenlenecek etkinliklerle kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak. İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title