Haberler

Taraftarın Destek Yürüyüşü İlgi Görmedi

Güncelleme:

Aydınspor 1923 taraftarlarının kulübün kötü gidişatını 'dur' demek için düzenlediği destek yürüyüşü ilgi görmedi.

Aydınspor 1923 taraftarlarının kulübün kötü gidişatını 'dur' demek için düzenlediği destek yürüyüşü ilgi görmedi.az sayıda taraftarın katıldığı yürüyüşte Aydınlılar takıma sahip çıkmaya davet edildi.

Aydınspor 1923'te kötü gidişata dikkat çekmek ve şehrin desteğini almak için Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar dün akşam saatlerinde yürüyüş düzenlediler. 'Büyük Aydınspor Yürüyüşü' adı altında Zafer Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe taraftarların davet ettiği hiçbir siyasi parti ve STK destek vermedi.Siyah-beyazlı kulübe başkanlığını açıklayan Özgür Zengin, eski yöneticilerden Mümin Göklüoğlu ile Birol Emir ve Aydınspor'un efsane golcüsü Hikmet Şıktaşlılar yürüyüşe geldi.

Zafer Meydanı'ndan başlayan yürüyüşte çok sayıda meşale yakan Asi Kankalar'ın 'Aydınlı uyuma takımına sahip çık', 'Kulüpte menejer istemiyoruz', 'kulüpte hırsız istemiyoruz', 'Hani neredeler seçimde oy isteyenler' şeklinde tezahurat yaptı. Kent Meydanı'nda son bulan yürüyüş, sonunda taraftarlar şehrin Valisi Erol Ayyıldız'a 'babalık' Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da 'annelik' yapmaya davet ettiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title