Haberler

Tar-Gel Personeline İntibak Eğitimi

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nce, Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (Tar Gel) kapsamında 4/A ve 4/B intibak personeline eğitim veriliyor.

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nce, Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (Tar-Gel) kapsamında 4/A ve 4/B intibak personeline eğitim veriliyor.

Kurumda düzenlenen programda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Tar-Gel kapsamında Samsun'da intibak eğitimi almamış 75 personele 15 günlük intibak eğitimi vereceklerini söyledi.

İlçelere atanan personelin çalışma bölgesinde başarılı olması için eğitim verildiğini belirten Güven, "Personelimize Bakanlığımızın ilkeleri, prensipleri ve teşkilat yapısı hakkında bilgi veriyoruz. Ayrıca yazışma kuralları, Bakanlığımızca uygulanan projeler ve desteklemeler ile mesleki anlamda hedef kitle olan çiftçilerle iletişim kurma teknikleri konusunda da eğitimler vereceğiz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Güven Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title