Haberler

Tanrıverdi'den Derbent'te Gece Mitingi

Güncelleme:

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi, Turgutlu'ya bağlı Derbent beldesini ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu ilçesine bağlı Derbent beldesini ziyaret etti.

Derbent beldesi ziyaretinde Tanrıverdi'ye Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da eşlik etti. Tanrıverdi ve Serhat Orhan'a belde girişinde çiçekler ve havai fişek gösterileri ile karşılama yapıldı. Vatandaşlar Tanrıverdi ve Serhat Orhan için kurban kesti. Sokakları ve meydanı dolduran yaklaşık bin 500'ün üzerindeki vatandaşın ilgisi ile karşılanan Tantıverdi'nin vatandaşla buluşması miting havasında geçti.

AK Parti Derbent Belde Lokali'nin açılışını gerçekleştiren Tanrıverdi ve Serhat Orhan konuşmalarını yapacakları platformdaki yerlerini alarak vatandaşları selamladı.

"O BİZİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZDIR"

10 yıllık Turgutlu Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatan Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Biz 10 yılda 15 tane ana okuldan fakülteye kadar okul kazandırdık. Bu okullar kazandırılırken Manisa'nın, Ankara'nın, hayırseverlerin desteğini ve dualarını aldık. Bugün Demirci'de 1983 yılında ilk ilçe fakültesi kurulduktan sonra eğer 20 yıl sonra Turgutluya Teknoloji Fakültesi geldiyse bu Hüseyin Tanrıverdi'nin YÖK'e yaptığı rica ve gerektiğinde baskısı sayesinde olmuştur. Eğer bugün Turgutlu'ya 40 trilyon liralık 12 bin 500 kişilik stadyum, 2 bin 500 kişilik spor salonu yapılıyorsa, bu 40 trilyon lira ne belediyenin ne de devletin kasasından çıkmayıp aksine belediyenin kasasına 4 trilyon lira giriyorsa Sayın Hüseyin Tanrıverdi'nin 2 sene önce Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a "Bu proje buraya yapılacak."dediği talimatı ile yapılmıştır. Sayın Hüseyin Tanrıverdi'ye büyükşehir belediye başkan adayım demiyorum artık o bizim bu saatten sonra büyükşehir belediye başkanımızdır. Belde başkanımızın bizden istekleri var. İnşallah Turgutlu'da Serhat Orhan, Manisa Büyükşehir Belediyesinde de Hüseyin Tanrıverdi göreve geldiği zaman Faruk başkanımın bu istekleri bizim için hiç problem değil"ifadelerini kullandı.

"BİZ MANİSA'YI BÜYÜKŞEHİR YAPARAK BİR TARİH YAZDIK"

Büyük alkışlar ve "Turgutlu seninle gurur duyuyor, Büyükşehrin mimarı büyük ustanın büyük kalfası" sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, "Derbent'in meydanını hınca hınç doldurmanız geleceğimizi müjdeliyor. Bu meydanda ayakta dimdik duruşunuz, onurlu duruşunuz elbette 30 Mart akşamını müjdeliyor. Biz Manisa'yı büyükşehir yaparak, bir tarih yazdık. Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile Serhat Orhan kardeşimle beraber hizmetlerimizle de destan yazacağız destan."dedi. Büyükşehir belediyesinin yapması gereken büyük hizmetler var. İnşallah Manisa'da da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hüseyin Tanrıverdi'yi yani Ak Partiyi seçtiğinizde biz el ele tutuşacağız, birlikte olacağız ve büyük hizmetlerimizi sunacağız. Büyükşehir olarak Serhat kardeşimin arkasında olacağız. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanının arkasında da elbette yiğidimiz dünya lideri, AK belediyeciliğin önderi, kurucusu, 1994'de ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'da bizim arkamızda olacak. "dedi.

"SİZE HİZMET EDEREK GÖNLÜNÜ ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

12 yıllık milletvekilliği döneminde asla ihanet içerisinde olmadığını söyleyen Tanrıverdi, "Allah'ın huzurunda söz veriyorum ki bundan sonra da size ihanet etmeyeceğiz. Size hizmetkar olmaktan başka bir şey yapmayacağız. Size efendilik taslamayacağız, bilakis gece gündüz emrinizde olacağız ve inşallah hem şehrimizi imar edeceğiz hem de gönlünüzü kazanacağız. Biz, "Belediyecilik bir şehri imar etmek halkın gönlünü almaktır."diyen Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunlarıyız. Belediyecilik sadece hizmet değildir aynı zamanda halkın gönlünü almaktır. Buraları en güzel şekilde imar edebilirsiniz, yolları en güzel şekilde granit taşlarla döşeyebilirsiniz, alt yapıda gümüş yada altın borularla su da getirebilirsiniz. Ama siz hemşerinizin gönlünü almamışsanız, üstüne üstlük bir de kırmışsanız ozaman sizin yaptığınız işin bir hayrı yoktur. Bizim görevimiz elbette şehirlerimizi imar etmek ve mutlu şehirler oluşturmaktır. Bunun içinde hemşerilerimizin halkımızın gönlünü almaktır. Serhat kardeşim bizimle, biz de Ankara ile el ele tutuştuğumuzda sizlere çok daha büyük hizmetler yapacağız ve sizlerin gönlünü alacağız" diye konuştu.

"CENGİZ ERGÜN'Ü İZMİR MARŞI'YLA İZMİR'E UĞURLAYACAKSINIZ"

Büyükşehir yasasına karşı çıkanların şimdilerde köy köy kasaba kasaba, mahalle mahalle ilçe ilçe dolaşıp faziletlerini anlattıklarını dile getiren Tanrıverdi, konuşmasının devamında CHP ve MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını eleştirdi.

Tanrıverdi konuşmasına şöyle devam etti: "CHP'li Özgür Özel buralara geldiğinde yasaya neden karşı çıktığını sormanızı istiyorum. Ama o doğrusunu söylemeyecektir. Çünkü o çarkçı Kemal'in çırağıdır. Yasa çıkarsa köylere hizmet gitmez, Türkiye eyaletlere bölünür, diyorlardı. Türkiye eyaletlere bölündü mü? Elbette hayır. Peki köylerimize e hizmet gitmiyor mu? Elbette gidiyor. Bunlar neden yasaya karşı çıktılar biliyor musunuz? 30 büyükşehri kazanamayacaklarını bildikleri için karşı çıkıyorlar. Aman köylere, beldelere hizmet gitmesin diyorlar. Ama siz bunlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz değerli kardeşlerim sandıkta. Vereceğiniz oylarla, AK Parti'yi dimdik ayakta tutarken, mevcut belediye başkanını da en hızlı bir şekilde İzmir'e uğurlayacaksınız. Hem de İzmir marşıyla uğurlayacaksınız"diye konuştu.

Tanrıverdi ardınan açılışnı yaptığı AK Parti Derbent Lokali'ne geçerek burada bir süre Derbentli gençlerle sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Turgutlu Derbent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (1)

memleketmesutyilmaz2071@gmail.com:

cengiz ergün çalışkan belediye başkanı manisalılar kıymetini bilsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title