Haberler

Tanrıver ve Yönetim Kurulu Üyelerinden AK Parti Avanos Teşkilatı'na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Avanos İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Fatih Kesal'ı ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette, bir süre sohbet eden İl Başkanı Tanrıver ve yönetim kurulu üyeleri, Avanos'un yeni ilçe yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ise İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret heyetine teşekkür etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Fatih Nevşehir AK Parti Avanos Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title