Haberler

Tanju Çolak, Galatasaray Maçında Oynamayan Kweuke İçin "Etkisizdi" Yazdı

Güncelleme:

Eski futbolcu Tanju Çolak, gazetedeki yazısında sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında oynayamayan Leonard Kweuke için "Maçta çok etkisizdi." yazdı.

Star gazetesi köşe yazarı, eski futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray'ın Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kweuke için ''etkisizdi'' diyen Çolak, büyük bir skandala imza attı.

O yazının bir kısmı şu şekilde:

"Bir tarafta son 6 lig maçını kazanamayan Rize, diğer yanda 9 resmi maçında galibiyeti unutan Galatasaray'ın karşılaşması ilginçti.

"KUPAYA ULAŞMAKTAN BAŞKA SEÇENEĞİ YOK"

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Avrupa'ya çıkışın tek yolu olarak kalan kupaya ulaşmaktan başka seçeneği yok. Galatasaray kazanmak için elinden gelenden fazlasını yapmak zorundaydı. Her iki takım da defans arkasına ve arasına atılan toplarda büyük sıkıntı yaşadı. Bu da iki ekibin takım savunmasında ciddi sorunlar sıkıntıların olduğu bir sezon geçiriyor demektir. Hala Semih'in sağ bekte, Sabri'nin sağ önde oynatılmasını anlayamadım. Sabri oynadığı ön bölgede çok etkisizdi.

"KWEUKE ETKİSİZDİ"

Emre'nin golünden sonra, 500. maçına çıkan ve Rize ile oynanan karşılaşmalarda golleri olan Sneijder'in sakatlanıp oyundan çıkması Galatasaray'ın zaten sınırlı olan hücum gücünü iyice azalttı. Rize topun hakimi gibi görünse de etkili gol silahı Kweuke çok etkisizdi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Tanju Çolak Galatasaray Star Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

TANCUUUU:

Kendisi iyi AKP lidir haaa. . . Yazdığı gazetelerde zaten doğru şey pek yazılmadığı için , ne yazdığının önemi yok. Nasıl olsa ne yazarsa yazsın inanan I, 5 luk bir kesim var.

9
7
yanıtYanıtla
TANCUUUU:

Oğlum ben sana Avrupa gol kralı olamazsın demedim ki. . .

13
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, 4. 000 Areytellezi Suresini içinden her gün oku, Allah (C. C. ) a itaatini ve İman la bütünleştiğini göster.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title