Haberler

Tanık'tan Niğde Çıkarması

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık Niğde'yi ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık Niğde'yi ziyaret etti. İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı unvanı ile Niğde'de bulunan Tanık, Büyükşehir Belediye Yasasının 2014 seçimlerine yönelik bir hamle olduğunu dile getirerek, "Bu yasa kalıcı olmayacak. Kapatılacak olan belediyeleri yeniden açmak bizim omuzlarımızda ötelenemez bir görevdir" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Tanık'a ziyareti esnasında CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Dulkadirli, Kayseri Akkışla Belediye Başkanı Azmi Kazım Sonkur, Yozgat Evciler Belediye Başkanı Haşim Dalaslan, Kırşehir Ömerhacılı Belediye Başkanı Adnan Yeni, Hacı Bektaş Belediye Meclis Üyesi Ali Kurnaz, Çankaya Belediye Meclis Üyesi Nihat Hatam ve CHP Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Kaya eşlik etti.

SINIR TANIMAYAN DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

İlk ziyaret Belediye vasfını 2014 yerel seçimlerinde kaybedecek olan Bor İlçesi Kızılca Kasabasına yapıldı. Kızılca Belediye Başkanvekili Ahmet Kızıl ve kasabalılar tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Çankaya Belediye Başkanı Tanık, "Hemşeriniz olarak dertlerinizi paylaşmaya, sıkıntılarınızı dinlemeye geldim" dedi. Kızılca'nın İç Anadolu Belediyeler Birliği üyesi olduğunu hatırlatan Tanık Kızılca'ya 55 bin 346 TL yardım yapıldığını belirtti. Başkanvekilinin alt yapı sorunlarına ilişkin ise Tanık, "Elinde banknotu olan bir belediye değildik ama toparlandık. Çankaya sınırları Türkiye sınırına denk düşüyor. Kendi bütçemizden 2 milyon liralık dayanışmacı belediyecilik adına harcama yaptık, yardımda bulunduk. Bunun devamı da gelecektir" dedi. Heyet CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi'yi makamında ziyaret ederek bölgeden ayrıldı.

Tanık daha sonra CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan'ı ziyaret etti, parti binasında CHP'lilere seslendi. Belediyelerin önemine vurgu yapan Tanık, Belediyelerin halkın sesi olduğunu söyledi. Tanık, "Belediyeler kaymakamlık gibidir, kapatılmamalıdır. Belediye sadece yol, su, kaldırım işi için değil halkın sesi olmak için vardır" dedi. Niğde ilindeki gezisinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı da ziyaret eden Tanık, Niğde'nin de İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne üye olmasını önerdi.

Tanık ve beraberindeki heyet daha sonra Alay Belediye Başkanı Şenol Soylu, Çiftlik Belediye Başkanı Yusuf Öcal ve Kitreli Belediye Başkanı Şefik Aydoğan'ı ziyaret etti. Tanık, İABB tarafından yapılan Azatlı Parkı'nı Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur ve beraberindeki heyetle açtı.

İç Anadolu Belediyeler Birliği Eylül Ayı Encümen Toplantısı Çiftlik Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleştirildi. Belde halkıyla da bir araya gelen Tanık'a halkın ilgisi de yoğundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tanık Kızılca Çankaya Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title