Haberler

Taner Projelerini Açıklamaya Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler Belediye başkan Adayı Recep Taner, Aydın’ın kent kimliğinin ve kent kültürünün oluşması için Kent Müzesi kuracağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler Belediye başkan Adayı Recep Taner, Aydın'ın kent kimliğinin ve kent kültürünün oluşması için Kent Müzesi kuracağını açıkladı.

Aydın Ticaret Odası Kongre Salonunda Yapılan Kuvayi Milliye Aydın Şube Başkanlığının kongresinde konuşan MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep TANER Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alındığı bir dönemde Kuvayi Milliye ruhuna dünden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Taner "Dün topuyla tüfeğiyle yurdumuzu ele geçirmeye çalışanlara karşı ilimiz Aydında da mücadele veren Kuvayi Milliye ve Aydın Efeleri Cumhuriyetimizin kurulmasına giden yolda önemli katkı sağlamışlardır. Aynı güçler bugün fikirleriyle, ekonomileriyle, sistemleriyle Türk milletini günümüzde de tehdit etmektedirler. Buradan yola çıkarak dünden ders alarak geleceğimize sahip çıkmak adına her kesin üzerine düşen görevi yapacağına inancımız sonsuzdur" dedi.

Kuvayi Milliye Kongresinde ilk Projesini açıklayan Taner Kent kimliği ve kent kültürünün oluşması için Kent Müzesi oluşturacağını belirtti. Taner "Belediye Başkanlığımız döneminde yapacağımız icraatlarımızdan biriside Kent Kimliğinin ve Kent kültürünün herkes tarafından bilinmesi için Kent Müzesi oluşturacağız. Kent müzesinin altında öğrenciler için Etüd Salonu, onun üstünde Milli Mücadelede Aydın ve Kent Kültürünün belgeleri olan Kent Arşivi, 3. katında ise Panoramik bir şekilde Kurtuluş Mücadelesinin anlatıldığı görsel objelerin olduğu bir salon oluşturulacaktır. Bu projemiz ile günümüzde ve gelecekte herkesin Aydınla ilgili Kurtuluş mücadelesinde yaşananları görsel ve yazılı olarak sürekli olarak hatırlamaları sağlanacaktır. İlimizde geçmiş dönemde hizmet eden arkadaşlarımız efe heykelleri, Merhum Adnan Menderes ile ilgili anıtlar vebenzeri çalışmalar yapmışlardır. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Peki bu çalışmalar yeterli midir? Yapılan çalışmalar Aydınlı hemşehrilerimiz ve ilimize gelen vatandaşlarımız tarafından hissedilebilir bir şekilde ön plana çıkartılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda yapacak olduğumuz proje ile Kent Kimliğimizin ve Kent Kültürümüzün ön plana çıkartıldığı bir Kent Müzesi Belediye Başkanlığımız döneminde yapacak olduğumuz icraatlarımızdan biridir" dedi.

Önümüzdeki günlerde yapacak olduğu basın toplantısı ile projelerini açıklayacağını belirten Recep Taner Efeler ilçesiyle ilgili önemli projelerinin olduğunu belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Taner Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title