Haberler

Talihlilere Ev ve Otomobilleri Teslim Edildi

Malatya’da düzenlenen çekiliş ile 180 metrekare bir ev ile son model 2 adet otomobil kazanan talihlilere evin tapusu ile otomobiller teslim edildi.

Malatya'da düzenlenen çekiliş ile 180 metrekare bir ev ile son model 2 adet otomobil kazanan talihlilere evin tapusu ile otomobiller teslim edildi.

Malatyapark AVM'nin 4. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği çekiliş kampanyası sonucunda ev kazanan Salih Cengiz ile otomobil kazanan Özlem Yılmaz ve Orhan Dinçer'e düzenlenen törenle evin tapusu ve otomobiller teslim edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatyapark'ın her ay ortalama 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirterek, bu tür etkinliklerle hediye vermekten mutlu olduklarını ifade etti.

Kavuk'un evin tapusunu talihli Salih Cengiz'e verirken, otomobillerin anahtarını da Özlem Yılmaz ve Orhan Dinçer'e teslim etti. Malatyapark Genel Müdürü Yılmaz Arslan ise talihlilere çiçek verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kavuk Özlem Yılmaz Salih Cengiz Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title