Haberler

Talas'ta Talasemi Hastalarına İftar

Güncelleme:

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kalıtsal kan hastalığı olarak bilinen talasemi hastalarıyla iftarda buluştu.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kalıtsal kan hastalığı olarak bilinen talasemi hastalarıyla iftarda buluştu. Hastalara seslenen Başkan Palancıoğlu, "Sabırla bu hastalığı yeneceğinize inanıyorum. Bu nedenle her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.

Tablakaya Mahallesi'ndeki tarihi eski belediye binası bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Palancıoğlu'nun yanı sıra Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, dernek üyeleri ve belediye yöneticileri katıldı.

Hastalara seslenen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, önemli olanın sabırla mücadeleye devam etmek olduğunu belirterek, yüksek moralin önemine dikkat çekti. Başkan Palancıoğlu, talasemililerin yanında olmak için bu programı düzenlediklerini ifade ederek, "Belediye olarak sosyal sorumluluk kapsamında hastalarımızın her zaman yanında olacağız. İnsan doğası gereği hastalanmadan önce sağlığın değerini bilmiyor. Her şeyin başı sağlık anlayışıyla sizlere destek vereceğiz. İnşallah bundan sonra birlik ve beraberlik içinde bu hastalıkla mücadele edeceğiz. Hepinize acil şifalar, hayırlı iftarlar diliyorum" diye konuştu.

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir ise, kendilerini ev sahipliği yapan Başkan Palancıoğlu'na teşekkür ederek, "Talas Belediyemizin bu iftarı bizleri onurlandırdı. Sivil toplum kuruluşları böyle desteklerle ayakta kalabiliyor. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dernek başkanı Başdemir, Başkan Palancıoğlu'na günün anısına plaket takdim ederken, Başkan Palancıoğlu da yeni üyelere çeşitli hediyeler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title