Haberler

Talas'ı Çektiler, Talas'ta Sergilediler

Tekden Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Talas’ın farklı yerlerinde çektikleri fotoğrafları yine Talas’ta sergiledi.

Tekden Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Talas'ın farklı yerlerinde çektikleri fotoğrafları yine Talas'ta sergiledi.

Sergi hakkında bilgiler veren Tekden Ortaokul Müdürü Göksel Orhan, "Bugün burada Tekden Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübümüzün sergisini açtık. Bu sergiyi Talas'ın Osmanlı sokağında gerçekleştirdik. Öncelikle Talas Belediyesi'ne buradan teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de emeklerine ve yüreklerine sağlık. Biz Tekden Koleji olarak öğrencilerimizi çift kanatlı yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunların 1 kanadında yetenek, 1 kanadında da akademik bilgi olsun istiyoruz. Bu iki kanadı da çırparak hedeflerine ulaşsınlar, mutlu ve başarılı olsunlar. Sadece akademik başarının yanında yeteneklerinin de gelişmesi lazım" dedi.

Orhan, "Bu yeteneklerin bir tanesi de, fotoğrafçılık sergisidir. Burada ki fotoğraf sergimizde öğrencilerimiz Talas'ın birçok yerini gezerek fotoğraf kareleri aktardılar. Gerçekten çok ilginç ve güzel fotoğraflar çekmişler" ifadelerini kullandı.

Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencisi Şevval Karaözoğlu de, "2 senedir fotoğrafçılık kulübündeyim. Genellikle bir yerleri gezerek orada fotoğraf çekiyoruz ve hocalarımız fotoğrafçılıkla alakalı bize bilgiler veriyor. Çok eğlenceli geçiyor. Bundan dolayı hobilerimiz gelişiyor. Kendi çektiğim fotoğrafın sergileniyor olması çok güzel bir şey" diye konuştu.

Açılan sergide, 140 fotoğraf yer alıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title