Haberler

'Takma Dişlerim Yoktu, Sözlerim Yanlış Anlaşıldı'

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 57 Yaşındaki Muhammet M., Aynı Köyde Yaşayan Arkadaşının Epilepsi Hastası ve Akli Dengesi Bozuk Olan Kızı 30 Yaşındaki M.k.'ye Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yargılandığı Davada, 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezasına Çaptırıldı.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde 57 yaşındaki Muhammet M., aynı köyde yaşayan arkadaşının epilepsi hastası ve akli dengesi bozuk olan kızı 30 yaşındaki M.K.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı. Gözaltına alındığında suçunu itiraf eden Muhammet M., duruşmada ise takma dişleri ağzında olmadığı için ilk ifadesinin yanlış anlaşılmış olabileceğini söyleyerek suçlamayı kabul etmedi.

3 çocuğunun annesi olan eşiyle ayrı yaşayan ve nikahsız ikinci evliliğini yapan SSK emeklisi Muhammet M., 2008 yılı Temmuz ayında köyde birlikte büyüdüğü yakın arkadaşı 64 yaşındaki M.A.K.’nin evini arayarak telefona çıkan eşi S.K.’ya, bahçesinden topladığı mısırları alması için kızı M.K.’yi göndermesini istedi. Muhammet M., kapıya gelen M.K.’yi, “Soğuk su iç, gel otur dinlen biraz” diyerek içeriye aldı. Muhammet M., daha sonra genç kıza tecavüz etti.

Muhammet M., yaklaşık 1 ay sonra bu sefer bamya vermek için genç kızı çağırdı. İç çamaşırlarıyla kapıyı açan Muhammet M.'nin yine su içmesi için içeriye girmesini istediği genç kız, kapıdan dönerek evine gitti. Bu olayların ardından rahatsızlığı artan ve daha sık kriz geçirmeye başlayan kızının durumundan şüphelenen S.K., kızıyla konuştu. Kızının olayı anlatması üzerine S.K. ve eşi jandarmaya ihbarda bulundu. Gözaltına alınan Muhammet M., Çaycuma Adliyesi’nde savcıya ve nöbetçi mahkemeye verdiği ifadesinde olay sırasında alkollü olduğunu belirterek, “Yapmış olabilirim, hatırlamıyorum” dedi.

Tutuklanan Muhammet M., hakkında, ‘Kendisini savunamayacak durumda olan mağdureye karşı cinsel saldırı’ suçlamasıyla Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 14 Kasım 2008’de görülen ilk duruşmada sosyal hizmet uzmanı eşliğinde ifade veren genç kız, “Ben eve gittiğimde içeriye girmek istemedim. ‘İçeri gel, soğuk su iç, dinlen otur biraz’ diyerek beni kandırdı” dedi.

Zorla veya isteyerek genç kızla birlikte olmadığını öne süren Muhammet M., ise, “Evimin önünde görevliler beni aniden yakaladı. Gözlüğüm yoktu, ayrıca takma dişlerim de yoktu. Söylediklerim bu nedenle yanlış anlaşılmış olabilir. Kesinlikle mağdureye karşı bir eylemde bulunmadım ve suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Genç kızın babası M.A.K. da, sanıkla küçüklükten bu yana birlikte yaşadıklarını, dost, arkadaş olduklarını, böyle bir şeyi nasıl yaptığını anlamadığını söyledi.

Davanın dünkü karar duruşmasında Muhammet M. ve avukatı ile genç kızın annesi ve avukatı hazır bulundu. Son sözü sorulan Muhammet M., “Kur'an-ı Kerim'e el basarım ki bu suçu işlemedim. Bir oğlumun üzerine de yemin ederim suçsuzum” dedi.

Adli Tıp Kurumu raporlarıyla tecavüz olayının gerçekleştiği kanaatine varan mahkeme heyeti, mağdurenin olay sırasında kendisini savunamayacak durumda olduğunu, tecavüz nedeniyle ruh sağlığının daha da bozulduğunu göz önünde bulundurarak Muhammet M.'yi 11 yıl 8 ay ağır hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title