Haberler

Tahsin Babaş'tan Kgc'yi Ziyaret

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin Büyük Çarşı İş Merkezi’ndeki hizmet binasını ziyaret etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin Büyük Çarşı İş Merkezi'ndeki hizmet binasını ziyaret etti.

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz'dan bilgi alan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, cemiyetin şeref defterini de imzaladı. Babaş, günün anısına şu cümleleri kaleme aldı: "Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ediyorum. İnşallah bir sonraki ziyaretimin, yeni yapılan Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı'nda oluşturduğumuz yeni bina da olmasını diliyorum. Bu yeni bina, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye'deki en güzel yüzlerinden birisi olacak. Tarihi ve kültürü bir arada yansıtacak. Burada ayrıca bir de Basın Müzesi oluşturulacak. Emeği geçen başta Cemiyet Başkanı Erkan beye ve Sabahattin ağabeye teşekkür ediyor, ebediyete intikal eden bütün yerel basıncılarımıza Allah'tan rahmet diler, değerli çalışanlarınıza da bundan sonraki yaşantılarınız da sağlık, huzur ve başarılar dilerim"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz da, Kastamonu'ya çok yakışacağına inandıkları yeni hizmet binası ile ilgili Kastamonu basını adına Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür etti. Yılmaz, birkaç aya kadar cemiyet yeni hizmet binasını açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Babaş Kastamonu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title