Haberler

Tabipler Başkan Ergün’e Taleplerini İletti

Güncelleme:

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Tabip Odası Yeni Yönetimini Makamında Kabul Etti.

Manisa Tabip Odası Başkanı Yüksel Pabuşçu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, ziyaretlerinden dolayı Tabip Odası yönetimine teşekkür etti. Manisa Tabip Odası Başkanı Yüksel Pabuşçu, Mesir konulu alternatif tıp kongresi düzenlemek istediklerini ve bu konuda Başkan Ergün'den de destek beklediklerini söyledi.

Ziyarette Manisa Tabip Odası Başkanı Yüksel Pabuşçu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den bir takım taleplerde bulundu. Manisa'nın büyük bir il olma yolunda hızla ilerlediğini ve bu gelişmenin fazlaca hekim ihtiyacını doğurduğunu vurgulayan Pabuşçu, konu ile ilgili Manisa Belediyesi'nden duyulacak hekim ihtiyacında destek olabileceklerini, bunun halk sağlığı açısından da faydalı olabileceğini ifade etti.

Normal tıbbi tedavilere destek olarak alternatif tıbbın da sürekli gelişme kaydettiğini belirten Pabuşçu, "Manisa'nın bir kültürü olan Mesir kültürünün konu alındığı Belediye, CBÜ Tıp Fakültesi, Üniversite ve Sağlık Müdürlüğü ortak katılımıyla ilerleyen günlerde bir alternatif tıp kongresi düzenlemek istiyoruz" dedi.

Sorunların ve taleplerin Manisa'nın ortak talepleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Gerek danışmanlık hizmeti almakta sizlerin yapabileceğiniz, bizlere proje olarak sunabileceğiniz şeyler varsa biz belediye olarak bunlara alt komisyon oluşturarak bu komisyonda neleri yapabiliriz, Manisa'da yaşayan insanlar için neleri geliştirebiliriz bu konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Biz Manisa'da yaşayan insanlara hizmet noktasında ortak müştereklerde ne gerekiyorsa yapmak bizi daha da mutlu eder" diye konuştu. Toplantıda ayrıca kömür satışı ve yakılması ile ilgili yaşanan sorunlar da ele alındı. Konu ile ilgili doğalgaz kullanımının arttığını ve bazı yasal yaptırımlar uygulandığını belirten Başkan Ergün, Manisa'nın sürekli büyüdüğünü ve buna paralel olarak da hava ile ilgili sorunlar yaşandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title