Haberler

Suyun Üstünde 125 Metre Koştu

Güncelleme:

Çin'de suyun üzerinde tam 125 metre yürümeyi başaran rahip, daha önce yine kendine ait olan su üstünde yürüme rekorunu kırmış oldu.

Çin'in Guangzu eyaletinde yaşayan bir Şaolin rahibi suyun üzerinde tam 125 metre yürümeyi başardı. Rahip böylece daha önce yine kendine ait olan su üstünde yürüme rekorunu kırdı.

KARŞI KIYIYA ULAŞMAYI BAŞARDI

Spunnik News'un haberine göre, dünyada daha çok kung fu rahipleriyle tanınan Şaolin tapınağından Shi Liliang adlı rahip suyun üstünde duran 200 adet ince kontraplak levhanın üzerinden tam 45 saniye boyunca 125 metre yürüyerek karşı kıyıya ulaşmayı başardı.
Rahip Shi daha önce de suya batmadan 120 metre koşmuştu.

UZUN YILLAR ÇALIŞTI

Rahip Shi'ye göre suya batmadan koşmanın sırrı küçük, dengeli, hızlı adımlar atmaktan ve tabii bir de uzun yıllar bıkmadan usanmadan çalışmaktan geçiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

ÇinMobil-ANDROID:

erkekse o kontraplaklari koymadan yürümeyi denesin

12
2
yanıtYanıtla
CARLOS SÖYLÜYOR Mobil-IOS:

Göz Göre Göre milleti aptal yerine koymayin...... Bende asfaltta istedigin kadar yürürüm mesalla toprakta da istedigin kadar yürürüm. Havadada hem de oturarak ucarim, hemde yalniz degil 300-500 kisiyle beraber.... Benide haber yapin cangolarim ne olursunuz lütfen...

7
0
yanıtYanıtla
Kürt Mobil-ANDROID:

Peki zeki Müren'de bizi görecek mi

3
2
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

ula basbayagi tahtadsn yol yapmissin dedemde yurur

4
0
yanıtYanıtla
Son söz:

İp var. Onu nerenize sokacanız.

2
1
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Bakıyorumda gerçekten nekadar salak yorumcular var burada! Adam ne yapmış yorumlarda ne yazıyor RTE ziraat köprüsünden geçebilecekmi, adam dünyayı mı kurtardı ,Zeki Müren görecekmi, ya gerçekten nekadar manyak var ya, Adamın yaptığınla ahlakası olmayan şeylere yorum yapın, of oooffff, heygidi Dünya

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title