Haberler

Suudi Arabistanlı Gazeteciler ve İş Adamları Samsun'da

Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğünün davetlisi olarak Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı gazeteciler Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Vali Aksoy, ziyaretin kendisini oldukça memnun ettiğini söyledi.

Samsun'un bir çok sektörde önemli potansiyele sahip bir kent olduğunu ifade eden Aksoy, "Samsun başta tarım olmak üzere, ticarette, turizm ve sanayide atılımlar yapmakta olan, aynı zamanda dört ana ulaşım hattına sahip olan nadir kentlerden birisi. İlerleyen yıllarda da uluslararası ticarete merkezlik yapacak, kendisini geliştirecek bir Samsun görüyoruz. Tarihi anlamda milattan önceki dönemlerden kalma kalıntıların hala ayakta olduğu bir tarihsel süreç ve değerlere sahip Samsun'un daha fazla turist alması konusunda belirli çalışmaları yerel yönetimlerimizle birlikte iş birliği içerisinde yürütüyoruz. Özellikle doğal zenginliklerimiz ve güzelliklerimiz oldukça fazla. Termal turizm yapılabilecek sıcak su kaynaklarımız var. Samsun'u doğal güzellikleriyle tarihi zenginlikleriyle görülmeye değer bir yer olarak görüyoruz. Bölgenin turizm anlamında gelişmesi için bir çok fuara katılıyor ve çalışıyoruz" dedi.

Bölgelerin tanıtımında basın mensuplarının öneminin oldukça fazla olduğunu vurgulayan Aksoy, "Heyetimizde yer alan basın mensuplarının Samsunla ilgili kanaatlerini kendi ülkelerinde paylaşmaları çok önemli" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret, hediyeleşmenin ardından sona erdi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title