Haberler

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Kemalpaşa İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, yıl sonu sergisi açtı.

Suşehri Kemalpaşa İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, yıl sonu sergisi açtı.

Öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları resimleri okulun çok amaçlı spor salonunda sergiledi. Okul müdürü Halil İbrahim Daşdan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, resim sergisini gururla açtıklarını belirtti.

Daşdan, "Geleceğimizin teminatı minik öğrencilerimiz, yeteneklerini bu sergide gösterme fırsatı buldu. Birbirinden güzel çalışmalar sergiye renk kattı. Gelişme çağındaki ana sınıfı öğrencilerimiz, bu tür etkinliklerle kendilerini gösterme imkanı buluyor. Sergide emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Sergi açılışına, Suşehri Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Özay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Özdemir, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

-Semerkand Haftası etkinlikleri-

Suşehri ilçesinde, Semerkand Haftası etkinlikleri kapsamında bin kişiye Özbek pilavı dağıtıldı.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizin pekişeceği inancındayım. Suşehri için yapılması gerekenlerin birlik içerisinde konuşulması gerekiyor. Bu programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Suşehri Gençlik Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sami Çakmak ise katılımcılara teşekkür etti.

Programda, Semerkand yayınlarından oluşan 5 bin kitap dağıtıldı.

-ASAL Bölge Başkanı Suşehri'de incelemelerde bulundu-

Sivas Asker Alma Bölge Başkanı (ASAL) Albay Sadettin Yıldız, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yıldız, Zara Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Alper Öztürk ile Suşehri Askerlik Şube Başkanlığını inceledi. Yıldız, daha sonra Şehr-i Su adlı gezinti teknesiyle Kılıçkaya Baraj Gölü'nde gezinti yaptı ve tesisler hakkında Belediye Başkanı Sedat Sel'den bilgi aldı.

Geziye, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, cumhuriyet savcısı Ercan Türe, İlçe Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı katıldı.

-Suşehri'de yol çalışmaları-

Suşehri Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollarda üstyapı çalışmalarına başladı.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, çalışmaları yerinde inceledi. Altyapı çalışması tamamlanan Camiorta, Kemalpaşa, Cumhuriyet ve Yalnızbağlar mahallelerinde üstyapı çalışmalarının da başladığını belirten Sel, "İlçemizin 7 noktasında yapılan çalışmalarda yaşanan birtakım sıkıntılardan dolayı bizlere özverili yaklaşan ilçe halkıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Sel, çalışmaları kısa sürede tamamlayıp ilçe halkına yakışır yollar yapacaklarını ifade etti. - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Özdemir Sedat Sel Kemalpaşa Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title