Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'dan Spora Destek

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Jimnastik kulübüne forma hediye etti.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Jimnastik kulübüne forma hediye etti.

Suşehri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Bayar ve spor öğretmenine formaları teslim eden Başkan Yüksel, çocukların eğitim hayatları boyunca her türlü aktivitelerde bulunması gerektiğini söyledi.

Çocukların dersleri kadar spor hayatlarını da önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Yüksel, "Ancak küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olur. Spor'un çocuklar için hem fiziksel hem sosyal açıdan önemlidir" dedi.

Çocuk için spor fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal açıdan da önemli bir yer tuttuğunu belirten Yüksel, çocukların spor yoluyla, çevresini tanıdığını, iletişim kurma yeteneğini ve kendine olan güvenini artırdığını ifade etti.

Suşehri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Bayar ise,"Okulumuzun her türlü ihtiyaçlarında yanımızda olan ve bizleri destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Yüksel'e Okulumuz öğrencileri ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Yüksel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title