Haberler

Sürücü Kurslarından Güzergah Talebi

Döşemealtı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetici ve Eğitmenleri Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti.

Döşemealtı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetici ve Eğitmenleri Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Döşemealtı'nda bulunan Özel Döşemealtı Motorlu Sürücüleri Kursu ve Yeni Serhan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Faruk Türker, Mustafa Kaya ve Ahmet Atik ile eğitimciler Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret edip, eğitim ve sınav güzergahı konusunda destek istediler.

Atatürk Caddesi üzerinde yapılan sürücü eğitimleri ve Şehit Mustafa Gürcan Caddesi üzerinde yapılan direksiyon sınav güzergahının trafik yoğunluğu nedeniyle sürücü adaylarına zorluklar getirdiğini, yeni yapılan yollar da ise rampalarının olmadığını söyleyen sürücü kursu sahipleri yeni bir güzergah yapımı için destek istedi.

Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe merkezinde tehlike arz eden eğitim güzergahının değişmesi gerektiğini düşündüğünü söyleyerek, "İlçede alternatif olarak kullanabileceğiniz bir güzergah için yardıma hazırız. Sizlerinde önerilerini alarak ekibimle birlikte bir inceleme yapabiliriz. Amacımız sorunları en aza indirmek suretiyle bölgemiz de faaliyet gösteren işletmelere destek vermektir. Ama bunun için ilgili kurumların da onayı olması, yasalar doğrultusunda düzenleme yapmak durumundayız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Ahmet Atik Döşemealtı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title