Haberler

Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi

Güncelleme:

Suruç'taki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği belirlendi. Kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin ise ne arayanı var ne de soranı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği otopsilerin yapıldığı Gaziantep'te belirlendi. Kimliği belirsiz ve kayıp başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedinin de kime ait olduğu belirlenmeye çalışıldığı Gaziantep'te, otopsileri yapılan Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ailelerine teslim edildi.

NE ARAYANI VAR NE DE SORANI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki belediyeye Amara Kültür Merkezi'nde geçen pazertesi günü düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve cenazelerinin getirildiği Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan 32 kişiden, 31'inin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden sadece 1 erkeğin kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken, bu kişiyle ilgili her hangi bir başvuru olmadığı da belirtildi.



SALDIRIDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Amara Kültür Merkezi'ndeki intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

"Koray Çapoğlu,
Cebrail Günebakan,
Hatice Ezgi Sadet,
Uğur Özkan,
Nartan Kılıç,
Veysel Özdemir,
Nazegül Boyraz,
Kasım Deprem,
Alper Sapan,
Cemil Yıldız,
Okan Pirinç,
Ferdane Kılıç,
Yunus Emre Şen,
Çağdaş Aydın,
Alican Vural,
Osman Çiçek,
Mücahit Erol,
Med Ali Barutçu,
Aydan Ezgi Salıcı,
Ali Rıza Aslan,
Nazlı Akyürek,
Serhat Devrim,
Ece Dinç,
Emrullah Hamur,
Murat Yurtgül,
Erdal Bozkurt,
İsmet Şeker,
Süleyman Aksu,
Büşra Mete,
Duygu Tuna,
Nuray Koçan."



NURAY VE DUYGU'NUN CENAZELERİ TESLİM ALINDI

Saldırıda hayatını kaybedenlerden Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ise yakınlarını teslim edildi. Sabah saatlerinde kente gelen yakınları, Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazelerini Gaziantep Asri Mezarlık morgundan teşhis edip teslim aldı. Nuray Koçan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne, Duygu Tuna'nın cenazesinin bulunduğu tabut ise kadınların omzunda cenaze aracına konularak İstanbul'a uğurlandı.

"BİZİM ÇOCUKLARIMIZ SUÇSUZ VE GÜNAHSIZDI"

Kızı Duygu'nun cenazesini İstanbul'dan almaya gelen baba Hasan Tuna, saldırıyı yapanlardan hesap sorulmasını isteyerek, "Bizim çocuklarımız suçsuz ve günahsız, çocuklarımıza sahip çıkılması gerekiyordu. Yardımlaşma ve dayanışma amacında yola çıkmışlardı ama hain bir terör saldırısında hayatlarını kaybettiler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Hasan Tuna Şanlıurfa Gaziantep Yaşam Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (45)

Ne yazık ki üzülemiyorum!!!:

Çünkü bir askerim iki polisim şehit edilmiş. . . Ciğerim onlara yandı yanacağı kadar gerisi hikaye!

31
14
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Maalesef birileri düğmeye bastı!. . Birinci ayak Ülkeyi Koalisyana (Çıkmaza) mahkum etmek!. . Siyasi belirsizlik oluşturmak, Sonra Ülkede İç Kaos oluşturmak!. . Ülkeyi Dünya siyasetinde Etkisizleştirmek!. . Alın size HDP''''yi Barajın üstüne taşımak, AK PARTİ iktidarını yok etmek!. . Bu Tabloda Katkısı olanlar, oyunu iyi görebiliyormusunuz artık?!. . Artık Karanlık güçler iç kargaşa oluşturmak için nice hileler planlarlar artık!. . (OLAYIGERÇEKLEŞTİRENLERİLANETLİYORUZ!. . )DHKPC=PKK=PYD=IŞİD:TER

6
35
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

İŞİT BUNLARI VURUYOR, BUNLAR TÜRK ASKERİNİ, TÜRK POLİSİNİ VURUYOR. VARMI BÖYLE BİRŞEY YA, SAVAŞ BAŞLASIN ARTIK, BUNLARIN ADAM OLMAYA NİYETİ YOK. ÖLMEYE HAZIRIZ.

14
21
yanıtYanıtla
Alper:

Arkadas tek cozum 30. 000 kisiyle dev bir operasyon baslatip tas ustunde tas birakmayacaksin. . zaten kacacak pek yerleri kalmadi bu pkk itinin. . dev bi cembere alip hepsi oldurulebilir. . gordunuz iste hayvan fitrati yaratiklara guzel davranmak ise yaramiyor adamlar dag ayisi resmen. .

22
12
yanıtYanıtla
DEVRİM:

BU BOMBALAMAYI PKK YAPTI

17
13
yanıtYanıtla
Dobrayorum:

Siz ne anlarsiniz fasistler ilk önce insan olmayi ögrenin ondan Sonra gelin buraya yorumunuzu yapin.

20
9
yanıtYanıtla
osman:

Ölen polisler ve askerler de suçsuz ve gunshsizdi en büyük terörü destekleyen bu sosyslistler şimdi niye agliyorlar yıllarca masum insanı olurdunuz agladinizmi

23
6
yanıtYanıtla
Türk:

Bunu HDP= PKK yapti. Dün surucda oldugu gibi Adiyamandaki Sehidimiz gibi. Selahattin Demirtas ve Ekibi bu sizin Secim Taktiginiz . Secimden öncesi gibi Suanda Erken secim oldugu gibi. Sizler icin ölen kürt türk Polis sivil cocuk kadin önemsiz. Sadece devlete Millete zarar verilsin. Hersey Tersine Döner Bummerang gibi. Ve Sizler Emanet Oy verenler HDP ye siz cok mutlusunuzdur ??

23
4
yanıtYanıtla
Türkiye Cumhuriyeti:

ne yaptıklarını bilmeden pisi pisi öldüler. allah akıl fikir versin. . Şehit olan polislerimizede Allahdan rahmet diliyorumm.

21
4
yanıtYanıtla
ARIZA YAPMA:

HDP’li Suruç Belediyesi’ne ait Kültür Merkezi’nde eylem alanını gören kameralar o gün neden kayıt yapmıyordu?

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title