Haberler

    Suriyelilerin Küçücük Çocuğa Yaptığı İşkence Kamerada

    Şanlıurfa’da inşaatta çalışan Suriyeli işçilerin 9 yaşındaki bir çocuğa işkence yapmalarının görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından inceleme başlatan ekipler, Suriyeli işçilerden 2’sini gözaltına alırken diğer işçinin ise arandığı belirtildi.

    Şanlıurfa'da inşaatta çalışan Suriyeli işçilerin 9 yaşındaki bir çocuğa işkence yapmalarının görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından inceleme başlatan ekipler, Suriyeli işçilerden 2'sini gözaltına alırken diğer işçinin ise arandığı belirtildi. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

    Edinilen bilgiye göre olay, yaklaşık 25 gün önce Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı Selman kırsal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre Halil Y.'ye ait inşaatta çalışan Suriyeli 3 işçi, inşaat sahibi babanın 9 yaşındaki oğlu Mustafa Y.'ye işkence etti. Küçük çocuğu inşaat içerisinde kucaklayarak birbirlerine atıp eğlenmeye çalışan işçiler, bir yandan da cep telefonuyla kaydetti. Küçük çocuğun korku içinde bağırmasına aldırış etmeyen işçiler, kürekle çocuğu korkutarak Arapça hakaretler etti. Uzun süre işkenceye maruz kalan küçük çocuk duvar dibinde yardım çığlıkları atarken Suriyeli işçilerin ise gülerek eğlendikleri görüldü. Bir fırsatını bulan Mustafa Y. kaçarak Suriyeli işçilerin işkencesinden kurtuldu. Telefonu şarj eden Abdullah Y. videoyu görünce şok oldu Suriyeli işçiler, işkence görüntülerini kaydettikleri cep telefonunu şarj etmek için Mustafa Y.'nin ağabeyi Abdullah Y.'ye verdi. Cep telefonunu şarja takan Abdullah Y. içindeki videoyu izleyince şok geçirdi. Kardeşinin Suriyeli işçiler tarafından işkenceye maruz kaldığını gören Abdullah Y. durumu babasına haber verdi. Aile ile Suriyeli işçiler arasında çıkan tartışma sonrası işçiler olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

    Zanlıları yakalamak için özel ekip kuruldu Görüntülerin yayınlanmasının ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Aile bireyleri karakola götürülerek ifadeleri alınırken Suriyeli işçilerin yakalanması için özel ekip kuruldu. Ekibin 3 günlük çalışmasının ardından izine ulaşılan Suriyeli işçilerden 2'sini dün Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından bu gün sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilirken diğer zanlıyı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Yaşam Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title