Haberler

Suriye'ye Yapılan Yardım Kampanyası Sona Erdi

Karabük Mazlumlarla Dayanışma Platformu tarafından yaklaşık bir ay önce Suriye'ye yardım için başlatılan kampanyanın sona erdiği bildirdi.

Karabük Mazlumlarla Dayanışma Platformu tarafından yaklaşık bir ay önce Suriye'ye yardım için başlatılan kampanyanın sona erdiği bildirdi.

Komite Başkanı Mustafa Cünük, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce Suriye'ye yardım için başlattıkları 'Sana İhtiyacım Var' kampanyasının sona erdiğini bildirdi.

Cünük, "Karabük ili genelinde Mazlumlarla Dayanışma platformu Bileşenlerine dahil olan Karabük Gençlik Hareketi, Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, İLKDER, Hayrat Vakfı, KAİMDER, SAİMDER, Sultantepe Eğitim Kültür Derneği, Deniz Feneri ve İnsani Yardım Vakfı Gönüllülerinin ortak çalışması olarak başlatmış olduğumuz 'Sana İhtiyacım Var' kampanyasını sonuçlandırmak üzereyiz. Yaptığımız çalışma temel gıda yoğunluklu bir çalışma olarak gerçekleşti. Yürüttüğümüz bu çalışmalar neticesinde şu ana kadar 4 TIR ekmeklik un bağışını temin ettik. Bu da 100 tona karşılık olan bir yardım malzemesidir. Ancak 5. TIR'a taşan yardım malzememiz var. Yardım akışı bugün de devam edeceğinden dolayı o malzemeleri 5.TIR'la bir başka gün göndermeyi planlamaktayız. Söz verdiğimiz üzere hazır hale getirdiğimiz bu 4 TIR'lık malzemeyi yarın Karabük'ten yola çıkaracağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultantepe Memur Sen Karabük Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title