Haberler

Suriye'de Sivillere İşkence Görüntüleri Yayınlandı

Güncelleme:

Emniyet güçlerinin gösterileri bastırmak için kullandıkları şiddet görüntüleri medyaya sızıyor.

Suriye'de Mart ayından bu yana halkın başlattığı Beşar Esad rejimine karşı gösteriler devam ederken, emniyet güçlerinin gösterileri bastırmak için kullandıkları şiddet görüntüleri medyaya sızıyor.

Sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan görüntülerde Esad rejiminin güvenlik güçleri, Dera kentinde isyancılara uyguladığı işkence görüntüleri sızdı. Görüntülerde emniyet güçleri isyancıları bilinmeyen bölgeye götürüp, çırılçıplak soyarak işkence yapıyorlar.

Uygulanan orantısız şiddet nedeniyle isyancıların ayakta duramayacak hale geldikleri görülüyor. Olayın ilginç tarafı ise bu tür görüntüleri her seferinde emniyet güçleri cep telefonu kameraları ile çekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) SMA olayı ne, SMA eylemi yapan kim? MasterChef Yıldız kimdir? 2024 MasterChef Yıldız kaç yaşında, nereli? MasterChef Betül kimdir? 2024 MasterChef Betül kaç yaşında, nereli? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı mı? Boğaz köprüsü kapalı mı? Boğaz köprüsü neden kapandı, ne zaman açılacak?
Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title