Haberler

Sungurlu'da Ramazan Şenlikleri Düzenlenecek

Sungurlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca çeşitli şenlikler düzenleyecek.

Sungurlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca çeşitli şenlikler düzenleyecek.

Sungurlu Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca belirli tarihlerde Atatürk Meydanı'nda çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Yapılan açıklamada; "22 Haziran Pazartesi günü Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisinin yanı sıra katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır. Teravih namazından sonra ise Türk Tasavvuf Musikisi konseri verilecektir.

26 Haziran Cuma günü ise İlizyon gösterisi, Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisi, Ateşbaz ve balon şovun yanı sıra yine katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır.

3 Temmuz Cuma günü Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisinin yanı sıra katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır. Teravih namazından sonra ise Halk Müziği dinletisi ve semah gösterisi yapılacaktır.

6 Temmuz Pazartesi günü Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisinin yanı sıra katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır. Teravih namazından sonra ise Türk Tasavvuf Musikisi konseri verilecektir.

10 Temmuz Cuma günü Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisinin yanı sıra katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır. Teravih namazından sonra ise Türk Tasavvuf Musikisi konseri ve Kafkas dansları gösterisi yapılacaktır.

13 temmuz Pazartesi günü ise Ebubekir Atalay, Hasan çakmak, Muammer özcan tarafından Kuran ziyafeti verilecektir. Kasideler ve ilahilerin okunacağı etkinlikte katılanlara pamuk şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sungurlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title