Haberler

Süne Mücadelesi Eğitimi

Düzce’de hububatın en önemli zararlısı olan sünenin tanımı, biyolojisi, zarar şekilleri, mücadele yöntemleri ve süne sürveyleri konularında bilgiler verildi.

Düzce'de hububatın en önemli zararlısı olan sünenin tanımı, biyolojisi, zarar şekilleri, mücadele yöntemleri ve süne sürveyleri konularında bilgiler verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü'nce planlanan ve 2015 yılı Bitki Sağlığı Uygulama Programında yer alan "Süne Mücadelesi Eğitimi" Düzce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitime İl Müdürü Harun Kabaoğlu, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Dikmen ile il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan 20 teknik personel katıldı. Eğitimde Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Müdürlüğü'nde görev yapan konu uzmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Gürsel Çetin tarafından hububatın en önemli zararlısı olan sünenin tanımı, biyolojisi, zarar şekilleri, mücadele yöntemleri ve süne sürveyleri konularında katılımcılara bilgi verdi.

Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title