Haberler

    Sunderland'den Arsenal'e Üç Puan İkramı: 0-2

    Premier Lig'in dokuzuncu hafta maçında Sunderland, sahasında Arsenal'e diş geçiremedi.

    Geçtiğimiz hafta Southampton'a 8-0 yenilen Sunderland, sahasında ağırladığı Arsenal'e 2-0 mağlup oldu. İki golde de Sunderland savunması büyük hatalar yaptı ve rakibine üç puanı hediye etti.

    Arsenal maça oldukça baskılı bir başlangıç yaptı. 8. dakikada Alexis'in sağ çaprazdan ceza sahası dışından sert şutu az farkla yandan auta çıktı. 15'te ise sol çaprazda topla buluşan Welbeck, kaleyi karşısına alıp çok sert vurdu. Top direğin bir karış üstünden auta çıktı.

    ALEXIS PERDEYİ AÇTI

    Maçın 22. dakikasında Sunderland atağında Rodwell'in yay üzerinden şutu Arsenal savunmasından döndü. 30. dakikada ise rakip sahada pres yapan Alexis, Wes Brown'dan topu kapıp tüm rakip sahayı tek başına geçti ve kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi  0-1

    Golden sonra baskısını arttıran Arsenal'de 33. dakikada Cazorla'nın sol çaprazdan sert şutu ters taraftan direk dibinden auta çıktı. 36'da da Chamberlain'in ortasında Chambers şutunu çekti. Kaleci Manone gole izin vermedi.

    43. dakikada Chambers'ın sağdan ortasında Welbeck yüseldi. Top savunmadan sekip ters taraftan kornere çıktı. Cazorla'nın sağdan kullandığı korneri kaleci yumruklayarak uzaklaştırdı. İlk yarı Arsenal'in üstünlüğüyle sona erdi: 0-1

    SUNDERLAND TOPARLANDI

    İkinci yarıda da Sunderland toparlansa da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 52'de Sunderland atağında Larsson'un ortasında Rodwell kafayı vurdu. Top kaleci Szczesny'de kaldı. 57'de ise Sunderland'in sol kanattan gelişen atağında Buckley arka direğe ortasını yaptı. Gibbs araya girip tehlikeyi önledi.

    60. dakikada Sunderland savunmasının hatalı pasında araya giren Alexis, ceza sahası dışından sert vurdu. Top kalecinin üzerine gitti. 69'da Arsenal atağında Cazorla'nın arka direğe Mertesacker'e doğru ortasında Manone topu tek hamlede tuttu.

    Maçın 76. dakikasında Sunderland atağında Van Aanholt'un ortasında Altidore kafayı vurdu. Kaleci topu tek hamlede tuttu. 80. dakikada Alexis'in pasıyla sol kanattan hücuma katılan Monreal'in etkili ortasında ön direkte Welbeck kafayı vurdu. Top üstten az farkla auta çıktı.

    SZCZESNY'DEN BÜYÜK HATA

    81. dakikada Szczesny savunma arkasına atılan pası kafayla uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan Van Aanholt hemen boş kaleyi düşündü. Top yandan auta çıktı. Sunderland gole çok yaklaştı.

    87'de Arsenal savunmasının uzaklaştırdığı topa Cattermole yay üzerinden gelişine voleyi vurdu. Top yandan auta çıktı. Kalan sürede Sunderland bastırsa da pozisyon bulamadı. Uzatma dakikalarında savunmada riskli paslar yapan Sunderland'de kalecinin ayağından topu kapan Alexis, topu boş kaleye gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 0-2

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

    Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

    Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

    Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

    FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

    FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

    Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

    Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title