Haberler

Suluova Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

Suluova Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı.

Suluova Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı.

Kaymakam Hayatı Taşdan, genel kurulda yaptığı konuşmada, Suluova'nın büyüme potansiyeli gösteren, yatırım yapılabilir ve güvenle yaşanılabilir konuma sahip bir ilçe olduğunu söyledi.

Kent Konseyi Yönetmeliği gereğince ilçe belediyelerinin yerel seçimler sonrasındaki 3 ay içinde kent konseyi genel kurul toplantısını yapma hükmü gereğince ilk genel kurulu topladıklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kent konseyleri belediyenin bir icra organı değil tamamıyla belediyeye tavsiye kararları alan bir oluşum ve yapıdır. Oluşturulan kent konseyinde alınacak kararların ilçemiz ve temsil ettiğimiz kurumlar için hayırlı olmasını temenni eder görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.

Üç gündem maddesiyle yapılan genel kurul ilk toplantısının divan başkanlığını belediye başkanı Fatih Üçok, divan üyeliklerini ise Turgut Aksu ile Ahmet Hakan yaptı.

Toplantıda gerçekleştirilen seçimler neticesinde Suluova Kent Konseyi Başkanlığına Turgut Aksu, yürütme kuruluna İzzet Balçı, Adil Başara, Metin Sarı, Cemil Küpçü, Cemalettin Çakırtaş ve Esem Kodaman oy birliğiyle seçildi.

Konseyin ilk toplantısını Eylül ayında yapacağı belirtildi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Üçok Suluova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title