Haberler

Sultanbeylili 171 Öğrenci Sertifikalarına Kavuştu

Sultanbeyli Belediyesi tarafından 2014 yılı çocuklar ve gençler mali destek programı kapsamında desteklenen “Gençler için Gençlerle” projesi kapanış programı gerçekleştirildi.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından 2014 yılı çocuklar ve gençler mali destek programı kapsamında desteklenen "Gençler için Gençlerle" projesi kapanış programı gerçekleştirildi. Proje kapsamında sertifikalarına kavuşan 171 öğrenci, program sonunda kurs süresince öğrendiklerini sunarak müzik ziyafeti verdi.

Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli Kaymakamlığı, Maltepe Üniversitesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından 2014 yılı çocuklar ve gençler mali destek programı kapsamında desteklenen "Gençler için Gençlerle" projesi kapanış programı gerçekleştirildi. Sultanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi'nde, Maltepe Üniversitesi'nin psikolojik destek vererek topluma kazandırılan ve çeşitli branşlarda eğitim alarak meslek sahibi olan 171 öğrenciye sertifikaları verildi. Sultanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak kursiyelerin çalışmalarıyla ilgili hazırlanmış sinevizyon gösterimi sunuldu.

Ardından bir konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, projenin gerçekten değerli ve kıymetli olduğunu belirterek, "Bu dünyayı hanımefendiler bıraksak herhalde daha iyi olacak diye içimden geçti. Bizler sizlere bu proje vesilesiyle ulaşmaya çalıştık. O yüzden artık ailenizin, özel sektörün, üniversitesinin, belediyenin ve kaymakamlığın özellikle de kaderin size sunmuş olduğu bu fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Artık suçlayacağınız kimse yok. Sizler çok başarılı bir şekilde bu sınavı geçtiniz. Bu sınavdan sonra kardeşlerimizi birlikte kurtarmak için sizi gönüllü olmaya davet ediyorum. Evladının geleceğini düşünen annelerimizin cesareti ve gayreti hepimizin gözlerini yaşartıyor. Gerçekten inşallah bundan sonra üzülmezler ve evlatlarıyla daha güzel günler yaşarlar. Birbirimizi tanıyınca herkes abla kardeş olacak ve dünya farklı bir anlam kazanacak" dedi.

Konuşmanın ardından müzik dalında eğitim gören bazı öğrenciler, program sonunda katılımcılara müzik ziyafeti sundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title