Haberler

Sulakyurt'ta Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, İstiklal Marşının kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 93. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Sulakyurt Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Harun Kazez, Belediye Başkanı Ali Şahin, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Galip Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram ile kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal mücadelesi için canların feda edildiğini belirten Kaymakam Kazez, Mehmet Akif Ersoy'un da kalemi ile mücadele verdiğini söyledi.

Kaymakam Kazez burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hepimize düşen görev çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmek, ülkemizi, bize emanet edilen Cumhuriyeti en iyi şekilde muasır medeniyetler seviyesine getirmektir. Hepinizde bu ışığı görüyorum."

Düzenlenen etkinlikte ilçe Milli Eğitim Müdürü Bayram ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapılarak şiirler okundu. Etkinlik, ilçede dereceye giren öğrencilere çeşitli ödül ve hediyelerin verilmesinin ardından son buldu. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title