Haberler

Şuhut Ziraat Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurulu

Şuhut Ziraat Odası Başkanlığının tek liste ile gidilen Olağan Genel Kurulu sonrasında Ömer Tunçay, yeniden başkanlığa seçildi.

Şuhut Ziraat Odası Başkanlığının tek liste ile gidilen Olağan Genel Kurulu sonrasında Ömer Tunçay, yeniden başkanlığa seçildi.

Şuhut Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Tunçay, yönetim süreleri boyunca haktan ve hukuktan asla ayrılmadıklarını söyledi.

Çiftçinin derdiyle dertlenen bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Tunçay, şunları kaydetti:

"Hiç bir konuda, bu bizi ilgilendirmez, demedik. Çiftçimizin ne işi varsa sahiplendik, ilgilendik. Odamız şu an ilçenin en güçlü sivil toplum örgütlerinden birisidir. Bir sivil toplum örgütü olarak yüklendiği sorumluluktan fazlasını bugüne kadar yerine getirmiştir. 'Reflektör ile can kurtar' projesi başta olmak üzere çiftçimize yönelik çok sayıda sosyal projeye imza attık. Oda binamızda iyileştirme yaptık. İlçemiz çiftçisine yakışır bir görünüme kavuşan odamız, Karaadilli'de de şube açmıştır. Bunları yaparken mali açıdan hiç eksi bakiyeye düşmedik. Merkez birliğimize olan ödemelerimiz de dahil şu an odamız artı bakiyededir. Eksiklerimiz olmuşsa bu yeni dönemde gidereceğimizden, sizlerin hakkını layığınca savunacağımızdan şüpheniz olmasın."

Kongreye, Şuhut Belediye Başkan Vekili Ali Gündoğan, Afyonkarahisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çankaya, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehir Şeker, Afyon Pancar Ekicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oynağanlı, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altan, Şuhut Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Erdoğdu, Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Öz, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat, MHP Şuhut İlçe Başkanı Tahir Genç ve vatandaşlar katıldı.

Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında Tunçay, yeniden başkanlığa seçildi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Şuhut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title