Haberler

Subaşıoğlu, Denizli'nin Gururu Oldu

ORC araştırma şirketi, Ege Bölgesinde 20 Nisan-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında 8 ilde, 8 bin 470 kişi üzerinde yaptığı araştırma sonuçlarını açıkladı.

ORC araştırma şirketi, Ege Bölgesinde 20 Nisan-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında 8 ilde, 8 bin 470 kişi üzerinde yaptığı araştırma sonuçlarını açıkladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları sıralamasında 4.sırada yer alarak Denizli'nin gururu oldu.

ORC araştırma şirketi, yaptığı anket sonuçlarını açıkladı. Ankette, En Başarılı Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı, En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları ve Parlemento da Görülmek İstenen İsimler kategorileri yer aldı. Yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yapılan ankette seçmene çeşitli sorular yöneltildi. Alınan yanıtlara göre yapılan değerlendirme sonucundaen başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları sıralamasında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 4. sırada yer aldı. Yapılan anket sonucunda oluşan sıralamamada yüzde 57'lik oranla Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi birinci sırada yer alırken, yüzde 54.1 oran alan Levent Piriştina ikinci, yüzde 53.8 ile Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı üçüncü sırada yer aldı. 4. Sırada ise Denizli'nin başarılı yüzü olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yer aldı. Başarı oranı ise 53.5 oldu. Hem sosyal hem de teknik projeleriyle marka belediye oluşturma hedefinde olduklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu başarının halkın başarısı olduğunu belirtti. Başkan Subaşıoğlu, "Biz ne yaparsak halkımızın daha iyi daha güzel daha güvenilir bir Merkezefendi'de yaşam sürebilmesi için çalışıyoruz. Ürettiğimiz sosyal projelerle, onlara moral, teknik projelerle kolay yaşam sunuyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen, bu tür başarılar elde etmemiz tesadüf değil. Tamamen halkımızın bize olan güveni ve desteğinin tam olmasının göstergesidir. Bu durum daha da iyi noktalara geleceğimizin göstergesidir. Hedefimiz Merkezefendi ilçesini marka şehir yapmaktır. Bunu Merkezefendi halkıyla beraber başaracağımıza inanıyor. Ankette başarı sıralamasına girmemizi sağlayan halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Denizli Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title