Haberler

Suat Kılıç, Organik Tarım Pazarının Açılışını Yaptı

Güncelleme:

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, bayramlaşmak için gittiği Bafra'da Organik Tarım Pazarının açılışını yaptı.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, bayramlaşmak için geldiği Bafra'da Organik Tarm Pazarı'nın açılışını yaptı. Kılıç, "Ha PKK terörü ha IŞİD terörü, bunların hiç birinin arasında hiçbir fark yok" dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasına gelen Milletvekili Suat Kılıç, burada Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe öneticileri ve partililer tarafından karşılandı. Parti binasında bayramlaşma merasiminin ardından Sürmeli Mahallesi'ndeki Organik Tarım Pazarı'nın açılışını yapan Milletvekili Suat Kılıç, "Organik tarımın bölgemizde ilçemizde öncü arazilerinden biri olmaya aday oluyor. Bu oluşuma destek verenler var ama kim bu aklı kim verirse versin tohumu toprakla buluşturarak üretime dönüştüren kadınlarımız var. Kadınlarımızdan Allah razı olsun. Kadın her yerde her zaman olduğu gibi Sürmeli'de de organik tarımda da tohumu toprakla buluşturan, meyveyi dalında yetiştiren, üretkenliğin temsilcisi olan en önemli faktör" dedi.

" Terörün iyisi kötüsü olmaz" diye konuşmasını sürdüren Mliletvekili Suat Kılıç, "Terörist çıkış kaynağı ne olursa olsun, nereye hizmet ediyorsa etsin teröristtir, canidir, kötüdür, suçludur ve mücadele edilecektir. Ha PKK terörü, ha İŞID terörü. Bunların hiç birinin arasında hiçbir fark yok. Hükümetimiz devletimiz, milletimiz bütün bunlar karşısında can siper hane mücadelesine devam edecek. Biz yolun başından itibaren şunu söylüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olarak bu yola devam edeceğiz. ve bu devletin Türkçe dışında resmi dili yok. Bu devletin Türkçe dışında eğitim dili de yok. O nedenle iyi niyetimizi istismar etme isteyenler kim olursa olsun, sayıları ne olursa olsun, niyetleri ne kadar bozuk olursa olsun, biz iyi niyetle milletimizin birliğini temsil etmeye devam edeceğiz. İyi niyetle milletimizin birliğini temsil ederken de hiç kimsenin hain emellerine safça teslim olmayacağız. Bu kadar net bu kadar açık bu kadar berrak" şeklinde konuştu.

Sürmeli Mahallesi Derneği Başkanı Süleyman Özata'nın yaptığı konuşmaların ardından Organik Tarım Pazarı'nın açılışını yapan Millitvekili Kılıç, organik yaş pasta kesti, muhacir pilavı dağıttı. Her Cumartesi-Pazar Günü satış yapılacak olan Organik Tarım Pazarı esnafı ise pazarın özellikle üreticinin ürününü değerlendirmesi açısından son derece yararlı olduğunu söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Şahin Ak Parti Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title