Haberler

    Su Soley

    Su Soley, 24 Eylül'de Dorock XL sahnesinde en güzel şarkılarını seslendirecek.

    Su Soley, 24 Eylül'de Dorock XL sahnesinde en güzel şarkılarını seslendirecek.

    Su Soley; 2000 yılında Ankara'da başlayan müzik hayatına, 2006 yılından itibaren Müzikal Tiyatro oyunculuğu eğitimi almak için geldiği İstanbul'da devam ediyor. İlk önemli adımı, 2007 yılında İstanbul Gelişim Orkestrası'yla çalışmaya başlamak oldu.

    Sonrasında günümüze kadar, Ajda Pekkan, Teoman ve Yalın'a geri vokallerde eşlik etmenin yanı sıra kendi orkestrasıyla da özel gecelerde sahne aldı. Kendisine ait bestelerinden bazılarına çektiği video kliplerini sosyal medya üzerinden paylaşarak edindiği kitlesinin talepleri doğrultusunda da yurt içinde ve yurt dışında konserler verdi ve vermeye devam ediyor.

    "Bu Yaz", "Anladın mı?" ve "Yap Bi' Numara" gibi bestelerinin yanı sıra, ağırlıklı olarak yabancı sözlü (İngilizce, Portekizce, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca) cover'lardan oluşan repertuvarında caz, Latin caz, funk, soul, pop rock, rock şarkılar seslendiriyor.

    *Su Soley, Göksel konserinden sonra gece saat 01: 30'da sahne alacaktır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Eylül Soley Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title