Haberler

Su Hayattır' Yarışmasının Ödül Töreni Düzenlendi

‘Su Hayattır’ temalı resim yarışmasının ödül töreninde konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Suyun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.

'Su Hayattır' temalı resim yarışmasının ödül töreninde konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Suyun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Susuz bir hayat düşünülemez. Onun için su gibi aziz olun değerli çocuklarımız" dedi.

Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla öğrenciler arasında 'Su Hayattır' temalı resim yarışmasının ödül töreni büyük bir katılımla Yunusemre Belediyesi bahçesinde gerçekleştirildi. Törene, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Okur, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Jülide Çakır, Yunusemre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Engin Kurt, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer İkinci, daire amirleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Ödül Töreni'nin açılış konuşmasını yapan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Düzenlemiş olduğumuz Su Hayattır konulu resim yarışması için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız büyük birer özveri göstererek bu yarışma için hazırlandılar. Jüri üyeleri olarak dereceye girecek resimler üzerinde ciddi anlamda zorlandık. Çünkü her resim bizler için ayrı bir değer taşıyordu. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizle birlikte olmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimize de başarılar diliyorum." dedi.

"BAŞKANIMIZ OKULLARA SU GİBİ HAYAT VERMEKTEDİR"

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Okur, "Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Belediyemiz ile birlikte birçok başarılı projeye imza atıyoruz. Yunusemre ilçemiz, Manisa'nın büyüyen yıldızı konumundadır. Okullarımızın maddi ve manevi ihtiyaçları konusunda bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye ve ekibine de öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Belediyemizi her zaman yanımızda görmek, bizlere onur ve mutluluk veriyor. Bugün burada Su Hayattır konulu resim yarışmasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda okullarımıza su gibi hayat verdiği için Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"GELECEĞİMİZİN UMUDU SİZLERSİNİZ"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Su Hayattır' konulu resim yarışmasının konusunun gerçekten çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Su Hayattır. Ben bir tıp doktoru olarak suyun ne kadar önemli olduğunu söylemek isterim. Vücudumuzun yüzde 80'i sudur. Hayat su ile kaimdir. Yeryüzünün de üçte ikisi sudur. Su gibi aziz bir varlık, hepimizin hayat kaynağı olmuştur. Sevgili çocuklar, geleceğimizin umudu sizlersiniz. Yarınımız sizlere emanet. Sizler de çok değerli Milli Eğitim camiasına emanetsiniz. İnşallah hepinizi güzel bir gelecek bekliyor. Sizlerin de bizlerin de bu ülkeyi daha mamur, daha ileri, daha müreffeh bir ülke yapma, bir devlet yapma borcumuz var. Bizler sizlere emanet edeceğiz, sizler de sizlerden sonrakilere daha güzel bir vatan bir ülke bir devlet bir millet emanet etme borcunuz var. Sizlerin vicdanlı, yürekli, cesur, ahlaklı, erdemli, faziletli, akıllı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesini çok arzu ediyoruz. İnşallah sizler güzel bir hayat yaşayacaksınız. Bizlerin de sizlerin büyükleri olarak vazifemiz bu güzel hayat ortamını, bu güzel ülke ortamını sizlere sağlamaktır. Sizlere güveniyoruz. Umudumuz sizlersiniz ve tabi ki sizleri yetiştiren değerli hocalarımızdadır. Bu anlamda suyun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Susuz bir hayat düşünülemez. Hayatın başı sudur. Onun için su gibi aziz olun değerli çocuklarımız." dedi.

Şölen havasında gerçekleşen ödül töreninde gerçekleştirilen, halk oyunları gösterileri, kukla gösterileri, sihirbaz gösterileri, konserler öğrenciler ve davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

'Su Hayattır' Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin ellerinden aldılar. Birinciye laptop bilgisayar, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise tablet hediye edildi.

İlköğretim Okulları arasında yapılan yarışmada dereceye girenlerin isimleri ve okulları şöyle:

"1. 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Nur Efşan Dağdelen, 2. 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Sude Büyükgüldalı, 3. Türk Hava Kurumu ilkokulundan Eylül Naz Gezen, Ortaöğretim Okulları arasında yapılan yarışmada dereceye girenler, 1. Özel Murat Yıldırım Ortaokulu Ceren Yeşiltay, 2. Barbaros Ortaokulu Esra Kızmaz, 3. Özel Murat Yıldırım Ortaokulu Elif Bölümkan, Liseler arası yapılan yarışmada dereceye girenler, 1. Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Gökçen Kuçur, 2. Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Cansel Aydın, 3. İMKB Meslek Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Pelin Savran." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Okur Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title