Haberler

Stso Başkan Yıldırım'dan Mecnun Otyakmaz'a Destek Çağrısı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın başkanlığa devam etmesi yönünde çağrı yaptı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığa devam etmesi yönünde çağrı yaptı.

Yıldırım yaptığı açıklamada,"Süper Lig'deki temsilcimiz Sivasspor, tüm Yiğidolar'ın en büyük sevdasıdır. Sivasspor'umuzun Süper Lige çıkmasında ve sayısız başarılara imza atmasında Başkanımız Mecnun Otyatmaz'ın büyük emeklerinin olduğu aşikardır. Türkiye ve Avrupa'da renklerimizle gurur duyduğumuz bayrağımızı dalgalandıran Sivasspor, Sivas'ın en değerli markasıdır. Bu markayı güçlendiren Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Sivasspor'u gelecekte daha iyi yerlerde görmek için Mecnun Başkanımızın kulübün başında kalmasını istiyorum."ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Sivasspor'a tarihinin en başarılı günlerini yaşatan başkan Otyakmaz'ın ve kulübün her zaman yanında ve destekçisi olduğunu söyledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mecnun Otyakmaz Osman Yıldırım Sivasspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title