Haberler

Stk'lardan Milletvekili Erdoğan'a Destek

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri Milletvekili Erdoğan'a destek verdi.

Araban İlçesini ziyaret eden Milletvekili Erdoğan, AK Parti İlçe Teşkilatı önünde Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve partililer tarafından karşılandı. Erdoğan, Belediye Başkanı Özdemir ve İlçe Başkanı Kasney ile birlikte ilçeye yeni atanan Kaymakam Cuma Emeç'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kaymakam Emeç ile bir süre sohbet ederek ilçeye yapılan hizmetlerden bahseden Erdoğan, daha sonra ilçedeki STK'larını ziyaret etti. Erdoğan, ilk olarak Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Oda Başkanı Doğan, Erdoğan'ın 8 yıllık milletvekilliği döneminde ilçeye önemli hizmetler verdiğini belirtti. Doğan, "1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde de vekilimiz Mehmet Erdoğan'ı yeniden TBMM'ine vekil olarak göndermek için Arabanlılar olarak elimizden geleni yapmalıyız ve yapacağız da. Şahsım olarak ben sayın vekilimizin geçmişte olduğu gibi bugün de yanındayım"dedi. Yapımı imkansız görünen Ardıl Barajı projesini hayata geçirilmesini hatırlatan Erdoğan ise, "8 yıl önce milletvekili olarak seçildiğimde ilk işim Ardıl Barajı'nın yapılması için çalışmalar başlatmıştım. Görüştüğüm tüm yetkililerden Ardıl Barajı'nın yapılmasının mümkün olmadığı cevaplarını almama rağmen uzun uğraşlar sonunda iptal edilen Ardıl Barajı projesini yeniden gündeme aldırdım. Projesini tamamlattıktan sonra inşaat çalışmalarına başlandı. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Ardıl Barajı gövdesi her geçen gün bitmeye daha da yaklaşıyor. Diğer yandan da kanal boruları döşeme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Yapımı sürekli gündemde olan Çat Boğazı ile Harmancık barajlarının da proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Erdoğan, milletvekili seçilse de, seçilmese de Çat Boğazı ile Harmancık barajlarının tamamlanacağı müjdesini verdi. Erdoğan, daha sonra ise Araban Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir ve yönetimini ziyaret etti. Erdoğan'a, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Karademir ve yönetimi de destek verdi. Erdoğan'ın milletvekilliği dönemindeki hizmetleri hatırlatan Karademir, "Sayın vekilim sizin 8 yıllık milletvekilliğiniz döneminde, ilçemize nasıl hizmet geldiyse ailemle birlikte şahsım da sana her seçiminde oy desteği verdik. 1 Kasım Milletvekilliği Genel seçimlerinde de seninle birlikteyiz. Değil 8. sıradan adaylığını, 12. sıradan aday olsanız de yine oylarımız senindir" diye konuştu. Karademir konuşmasının sonunda Erdoğan'dan Araban Şoförler Odası'na bir kurtarıcı hibe edilmesi ricasında bulundu.

Son olarak Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş ve yönetimini de ziyaret eden Erdoğan, burada da büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Karakuş ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Erdoğan, Karakuş'a ilçedeki esnafların iş ve ekonomik durumlarını sordu. 7 Haziran seçimlerinden sonra istikrarlı bir hukümetin kurulmaması ve dövizin yükselmesi nedeniyle esnafın zor duruma düştüğü kaydeden Karakuş, "1 Kasım Milletvekilliği Genel seçimlerinden sonra istikrarlı bir hukümete, ülkemizin ve ilçemizin ihtiyacı var. İlçemize verdiğiniz hizmetler hiç kimse tarafından inkar edilemez. 8 yıllık milletvekilliği döneminizde ilçemize verdiğiniz hizmetleri şahsım ve esnaflarımız takdir ediyor. İlçemizde hizmetin sürmesi ve yeniden milletvekili seçilmeniz şart" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title