Haberler

Standard Lıege: 1 - Trabzonspor: 0

Güncelleme:

Trabzonspor, yurt dışı kampındaki 4.Maçında S. Liege 1-0 Mağlup Oldu

Trabzonspor, yurt dışı kampındaki 4. hazırlık maçında Belçika Ligi'nin güçlü ekiplerinden Standard Liege ile kamp yapılan otele 95 kilometre uzaklıktaki Belçika'nın Hasselt şehrinde karşılaştı.

Başkan Sadri Şener de yeni sezon öncesi takımın ilk kez hazırlık maçını izlerken, teknik direktör Şenol Güneş ideal 11'ine görev verdi. Karşılaşmaya, gurbetçi taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Geçtiğimiz sezon Standard Liege ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve bir sezon boyunca sadece üç maçta görev yapabilen Yattara, yine 11'de görev aldı. Karşılaşmanın son dakikaları oldukça gergin geçerken, bazı Standard Liege'li taraftarlar Trabzonsporlu futbolculara su fırlattı.

Başkan Sadri Şener maç öncesi yaptığı açıklamada, Trezeguet ve Samaras ile görüştüklerini, ancak uzun soluklu bu görüşmeler sonunda futbolcuların Trabzon'a gelmeyi kabul etmediğini söyledi. Şener, transfer çalışmalarının ise sürdüğünü ve gündemlerinde çok farklı ama kaliteli futbolcular olduğunu söyledi. Şener, takıma kesinlikle bir forvet takviyesi yapacaklarını da vurguladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI:

4. dakikada Selçuk'un pasıyla ceza sahasına giren Umut'un aşırtma vuruşunda top az farkla üstten auta gitti. 7. dakikada gelişen Standard Liege atağında Glowacki, şık bir hareketle Benteke'den topu kaparak mutlak bir golü engelledi. 38. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Yattara'nın sert şutunu kaleci Sinan, güçlükle kornere çeldi. 41. dakikada Witsel'in ceza sahası içerisinden çektiği sert şutu kaleci Onur, son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı da 0 - 0'lık eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI:

47. dakikada Gabriç'in sağ kanattan yaptığı ortada top Burak Yılmaz'ı aşarak arka direkte Umutun önüne düştü. Umut'un müsait pozisyondaki şutunda top az farkla auta çıktı. 50. dakikada Selçuk'un ara pasıyla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Umut'un vuruşunda top yandan auta gitti. 58. dakikada uzun topla savunmanın arkasına sarkan Carcela düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 - 0. 74. dakikada Burak'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta çıktı. 77. dakikada Benteke, bir pozisyon sonrası hakeme itirazlarını sürdürünce ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. 89. dakikada ceza sahası içerisinde Cale'nin indirdiği topa gelişine vuran Burak'ın şutunda top kalecide kaldı. Karşılaşmada Standand Liege'in 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Stedelijk Sportstadion

HAKEMLER: Smet Werner (6), Simos Ludo (6), Denny Scatonche (6)

TRABZONSPOR: Onur (6) - Serkan (7), Glowacki (7), Egemen (6) (Dk. 80 Mustafa Yumlu 6), Cale (6) - Yattara (6) (Dk. 46 Gabric 6), Barış (7), Selçuk (5) (Dk. 65 Ceyhun 4), Colman (5) (Dk. 46 Engin 6), Alanzinho (5) (Dk. 46 Burak Yılmaz 6) - Umut (5) (Dk. 80 Ferhat 5)

STANDARD LİEGE: Sinan (7) - Citan (7),Ramos Ferreira (7), Mangala (6), Pacokndli (6), Defour (5) (Dk. 72 Goreux 5), Pamic (5) (Dk. 50 Danilo Souza 5) ,Witsel (6), Gohibi Zofo (7),Carcela (7),Benteke (5)

GOL: Dk. 58 Carcela (Standard Liege)

SARI KART: Dk. 32 Mangala (Standard Liege), Dk. 69 Cale, Dk. 77 Egemen, Dk. 86 Ceyhun (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Dk. 79 Benteke (Stantard Liege)

Yunus Emre SEL / HASSELT (Belçika), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title