Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Zico, Japonya'ya Döndü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Zico, "16 yılın ardından Kashima Antlers'e sportif direktör olarak dönüyorum. Ağustos'ta orada çalışmaya başlayacağım." dedi.

Bir dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapan Brezilyalı efsane futbolcu Zico, Japon ekibi Kashima Antlers'in sportif direktörü oldu.

Zico'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "16 yılın ardından Kashima Antlers'e sportif direktör olarak dönüyorum. Ağustos'ta orada çalışmaya başlayacağım." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DE 100. YIL ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMIŞTI

Dünya futbolunun en büyük oyuncularından biri olarak gösterilen Brezilyalı Zico, 2006-2008 yıllarında Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptığı dönemde 100. yıl şampiyonluğu ve UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali başarısı göstermişti.

65 yaşındaki Zico, Kashima Antlers takımında daha önce futbol oynamış ve teknik direktörlük görevinde de bulunmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Arthur Antunes Coimbra Zico Fenerbahçe Japon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

fıtıh tırim:

size geliyo sandınız demi şikeci fenev

0
3
yanıtYanıtla
comolli sokella:

hayirli olsun buyuk insan seni aziz yedi ama biz taraftarlar asla unutmadik hep kalbimizdesin. bundan sonraki hayatinda basarilar. secke comollinin yerine sen gelseydin demek icimizden gecmiyor degil sanki. . . .

2
0
yanıtYanıtla
METİN:

KEŞKE ZİCOYU GETİSEYDİNİZ TENİK ADAMLIĞA ADAMIN DEĞİŞİK Bİ SİSTEMİ VARDI DEFANSİF OFANSİF HER ŞEKİL OYNATTI TAKIMI

2
0
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

Ali Koçta beklentileri boşa çıkardı, zico fernerbahçeye geri döndü demekki

1
1
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Başarılar efsane Zico

1
0
yanıtYanıtla
mastique:

Futbolculuk kariyeri süper efsanelerden biriydi. Fakat Aziz Baskan döneminde acgözlülük yapmayip kalsaydi takimda kendi kariyeri acisindan parlama dönemi olabilirdi teknik direktörlük icin. Parayi secti ama Fenerbahce taraftari herzaman mütesekkür kendisine

1
0
yanıtYanıtla
adamın birisi:

come to beşiktaş

0
1
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

ben de fm de japonya milli takımının başına geçtim

0
0
yanıtYanıtla
Çok bilmiş:

Haberi okumadan nasıl yapılabiliyor anlamış değilim. ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title