Haberler

Yüksel Yıldırım'dan Samsunspor camiasına çağrı: "Tek yumruk olalım"

Güncelleme:

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, camiaya seslenerek "Tek yumruk olalım" dedi.

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, camiaya seslenerek "Tek yumruk olalım" dedi.

Bu sezon da transfer çalışmalarına hızlı başlayan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Geride kalan sezonu değerlendiren Yıldırım, Süper Lig yolundaki bu sezon öncesi tüm camiayı tek yumruk olmaya davet etti.

"Tek yumruk olalım"

Kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yıldırım, "2021-2022 sezonu artık geride kaldı. Geçirdiğimiz dönemde sizleri tatmin edecek bir yönetim tarzı ve futbol sergilememiş olabiliriz. Ancak Yılport Samsunspor'umuzun başarısı için çok savaşlar verdiğimizin ve niyetimizin her zaman iyi olduğunun bilinmesini isteriz. İnanın Samsunspor olarak sadece saha içi etkenler ile değil, aynı zamanda saha dışı etkenler ile de mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelemizde büyük bir sabır gösteren ve bizleri anlayışla karşılayan siz vefakar ve cefakar taraftarlarımıza minnettarız. Birlikte yükseleceğiz. 'Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun'a yakışır' mottosu ile çıktığımız yolda gelin en alttan, en üste kadar sevdasına hizmet eden tüm gönüldaşlar 'tek yumruk' olalım. Takımımıza sahip çıkıp başarıya koşalım. Bizimle olmaya var mısınız büyük Samsunspor taraftarı?" ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım'ın çağrısının ardından birçok Samsunspor taraftarı paylaşımın altına birlik-beraberlik yorumları ile destek verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yüksel Yıldırım Samsunspor Samsun Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title