Haberler

Yılport Samsunspor'un Kamerunlu futbolcusu Ntcham: 'Özellikle maçı kazandıran golü atarsam taklalarıma devam edeceğim'

Güncelleme:

Yılport Samsunspor'un Kamerunlu futbolcusu Olivier Ntcham, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Ntcham, takımın yeni kurulduğunu ve birbirleriyle iyi iletişim kurduklarını belirtti. Ayrıca Türk yemeklerini ve Samsun'u çok sevdiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Kamerunlu futbolcusu Olivier Ntcham, "Özellikle maçı kazandıran golü atarsam taklalarıma devam edeceğim." dedi.

Manchester City'nin 18 ve 21 yaş altı takımları ile Genoa, Olimpik Marsilya, Swansea City ve Celtic'in formalarını giydikten sonra bu sezon başında Samsunspor'a transfer olan Olivier Ntcham, özellikle son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Bu sezon 6 gol kaydeden Ntcham, AA muhabirine, Samsunspor'un sezona 12 yeni transfer yaparak başladığını söyledi.

Yeni kurulan bir takım olduklarına işaret eden Ntcham, "Her geçen gün daha iyi olmamızın sebebi, 5-6 aydır futbolcu arkadaşlarımızla birlikte zaman geçirmemizdir. Pozisyon anlamında birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Böylelikle daha güzel işler yapmaya başladık. Takım arkadaşlarımla iyi iletişimimden dolayı da performansımın pozitif etkilendiğini düşünüyorum. Takımda bütün futbolcuların birbiri ile ilişkisi çok iyi. Her zaman birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz. Hatta sosyal hayatımızda da birlikte bir şeyler yapıyoruz. Dışarıdaki ilişkilerimiz de iyi olduğu için saha içindeki performansımız pozitif yönde etkileniyor." ifadelerini kullandı.

"Zamanla elde ettiğimiz başarının daha iyisi gelecektir"

Takımın ligde ilk 7 hafta sonunda sadece 1 puana sahip olduğunu hatırlatan Ntcham, şöyle devam etti:

"Son haftalarda yükselişe geçtik. Açıkçası bu bile yeterli değil, dahası da gelecektir. 12 yeni oyuncu takıma dahil oldu. Bu da istediğimiz oyunu sahaya yansıtmak anlamında biraz bizi etkiliyordu. Zamanla birbirimizi daha iyi tanımaya başladık, birbirimizden neler istediğimizi ve teknik direktörümüzün bizden istediğini daha iyi anlamaya başladık. Zamanla elde ettiğimiz başarının daha iyisi gelecektir. Teknik direktörümüz Markus Gisdol, net olarak ne istediğini bilen bir hoca. Çok disiplinli, gerek maçlarda gerekse idmanlarda disipline çok değer veren yapısı var. Göreve geldikten sonra takımda ilk 11'i belirledi. Böylelikle her geçen hafta oyuncu arkadaşlarımızı daha iyi tanıyarak sahada ne yapmak istediğimizi net şekilde biliyoruz."

Kaydettiği gollerden sonra takla atmasından dolayı "Taklacı şahin" olarak nitelendirilen Ntcham, "Umarım daha fazla takla atma fırsatım olur. Özellikle maçı kazandıran golü atarsam taklalarıma devam edeceğim ama beraberliği getirecek gollerde kesinlikle takla atmayacağım. Şimdiye kadar almış olduğumuz pozitif sonuçlara, daha fazlasını eklemek istiyoruz. Sezona çok kötü başladık ama iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Umarım elde ettiğimiz başarıyı devam ettirip ligi en güzel yerde bitiririz." diye konuştu.

Ntcham, Türk yemeklerini sevdiğini dile getirerek, "Samsun pidesini çok seviyorum ama sadece pide değil, Türk yemekleri inanılmaz güzel. Türk kültürünü de seviyorum. Ayrıca Samsun, çok güzel bir şehir. Buraya gelmeden önce Samsun'un bu kadar güzel bir şehir olmasını beklemiyordum. Burada olmaktan ötürü çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Ntcham, ligin 29. haftasında 2-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçının ardından haftanın 11'ine seçilmesinin kendisini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarsız bunu sağlamam mümkün değildi. Umarım buna benzer birçok maç oynayıp daha fazla ilk 11'e seçilirim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Samsunspor Samsun Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title