Haberler

Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında RAMS Başakşehir'e konuk olacak maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda sakatlığı bulunan Emre Kılınç yer almadı. Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımın iyi bir ivme kazandığını ve ligde kalmayı hedeflediklerini belirtti.

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü RAMS Başakşehir'e konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü.

İdman ısınma hareketleri ile başlarken, pas ve dar alanda oyun kurma ile sona erdi.

Sakatlığı bulunan Emre Kılınç, antrenmanda yer almadı.

Çapa: "Şu anda çok güzel bir çıkışımız var"

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın son dönemde iyi bir ivme kazandığını söyledi.

Hedeflerinin ligde kalmak olduğuna işaret eden Çapa, şunları dile getirdi:

"Sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şu anda çok güzel bir çıkışımız var ama hala hedefimize ulaşmış değiliz. Çünkü asıl hedefimize sezon sonunda ulaşmış olacağız. Bizim içinde önemli olan budur. İyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Futbolcuların birlikte oynamaya ihtiyacı vardı. Belirli bir oyun felsefesini benimsemeleri gerekiyordu. Teknik direktörümüz Markus Gisdol geldikten sonra bunu oyuncularımıza iletti. Artık oyuncularımız belirli bir oyunu benimsedi. Futbolcularımız sahada skordan bağımsız olarak son dakikaya kadar mücadelesini sürdürüyor. Bu bizim adımıza gayet olumlu sinyaller veriyor. Her maçın kendi içinde hikayesi olduğu için hep aynı oyun felsefesi ile değil, maçın gerektirdiği felsefeyle oynamamız gerekiyor."

Çapa, şehrin takım etrafında birleşmesinin de önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Emre Kılınç Başakşehir Samsunspor Fuat Çapa Trendyol Futbol Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title