Haberler

Yeşilgiresun Belediyespor - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Trabzonspor Medical Park deplasmanda Yeşilgiresun Belediyespor’u 62-69 mağlup etti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 8. haftasında Trabzonspor Medical Park deplasmanda Yeşilgiresun Belediyespor'u 62-69 mağlup etti. Maçın ardından antrenörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, "Geçen hafta Konya'da kazanarak birikim bulmuştuk. Fakat oyuncumuzun cezalı olması, o pozisyonunda dar bir kalibrasyon olması oyunu her acıdan çok etkiledi. Oyun son 5 dakikaya kadar hep dengede gitti. Oyunun sonunda biraz hücumda özellikle büyük bir maçta kötü bir müdafaa yapmadık. Aslında 69 sayı yedik sonuç olarak 69, 62 sayılar içeride maç kazanmak için ideal sayılar. Oyunda çok aceleci olduk 2 defa oyun kopma noktasına geldi. Biricisi maçın başında öndeyken erken atışlarımız oldu ve rakibi oyuna ortak ettik. Oyunun sonunda daha iyi oyuncuyu bulmak yerine, daha zor atışları tercih ederek oyunu kilitlediğini düşünüyorum. Aslında mücadele olarak takımın genelinde kazanmak için iyi mücadele ettik" dedi

"Herhangi bir oyuncumuzun sakatlanması, ceza alması bizi çok etkiliyor" diyen Kandemir, "Geçen haftaki maçta gerçekten ceza alacak bir şey yapmadık. Tamamen yanlış taraflı bir karar aldılar. Bu haftaki oyun bizi zorladı. Bugün oyunda olsaydı Tony'i daha fazla dinlendirebilirdik. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Bundan sonra arka arkaya çok kuvvetli iki takım var. Galatasaray ve ardından Efes" şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK CEPHESİ

Maçın tam bir derbi havasında geçtiğini söyleyen Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, "Sert bir oyundu ve derbi havasında geçti. Bu maçtan dolayı üzerimizde biraz daha fazla baskı vardı. İlk yarıda 11 tane top kaybı yaptık. Önemli noktalarda iyi defans yaptık ve önemli skorlar elde ettik. Bu sayede maçı aldık. Takımı kutluyorum, ev sahibi takıma ise misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Kandemir Trabzonspor Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title